Waarschuwing

U dient tenminste een spa te selecteren.

Waarschuwing

U kunt maximaal drie spa´s selecteren

Waarschuwing

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


  U kunt de catalogus nu downloaden
  Downloaden

  Colour Sense

  Maak van de spa een ontspannend kleurentherapiecentrum

  Colour Sense maakt van de spa een authentiek kleurentherapiecentrum, de wellness-therapie die gebaseerd is op de positieve effecten van kleur op de gezondheid en de levenskwaliteit. Op basis daarvan heeft Aquavia Spa enkele spamodellen uitgerust met een verlichtingssysteem met talrijke ledlampjes in de gekozen kleur of in steeds wisselende kleurenreeksen (met directe of geleidelijke kleurverandering), waardoor er een verband tot stand komt tussen kleur, geest en lichaam.

  Steeds meer deskundigen zijn overtuigd van het vermogen van kleur en van visuele stimulatie door middel van kleurfrequenties om de gezondheid te verbeteren en zelfs ziektes te voorkomen, naast de emotionele voordelen zoals de strijd tegen stress of het stimuleren van de creativiteit.

  De spa´s met Colour Sense hebben ledlampen langs de omtrek van de bedieningspanelen en op verschillende plaatsen onder water. Op die manier kunt u, behalve van de goede eigenschappen van kleurentherapie, genieten van de esthetiek van uw spa die, als u de verlichting in de omgeving dimt of uitzet, werkelijk spectaculair is.