Waarschuwing

U dient tenminste een spa te selecteren.

Waarschuwing

U kunt maximaal drie spa´s selecteren

Waarschuwing


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  U kunt de catalogus nu downloaden
  Downloaden

  Waterontsmettingskit

  Waterontsmettingskit

  Optimaal genot

  “Met de Aquavia Water Care ontsmettingskit kunt u de waterkwaliteit van uw spa op een eenvoudige en makkelijke manier regelen.

  De ontsmetting van het water wordt met dit product een fluitje van een cent. Het water van uw spa blijft kristalhelder zonder dat u tests of andere ingewikkelde procedures hoeft uit te voeren. Aquavia Water Care garandeert maximale kwaliteit van het water met een minimale inspanning.

  Ongestoord genieten. Dat is wat u wilt. Daarom hebt u een spa of hot tub aangeschaft. Daarin geniet u met volle teugen. Totdat bacteriën en andere micro-organismen zich als een gladde laag, de biofilm, aan uw badrand hechten en kalkaanslag uw spa ontsiert. Wat dan? Reinigen met chloor of andere chemische middelen lijkt de enige oplossing. Maar wist u dat chloor (óók in grote hoeveelheden) alleen de bacteriën aan de oppervlakte doodt en dieper levende organismen ongemoeid laat? Bovendien is chloor schadelijk voor het milieu en kan het ernstige nadelige invloed hebben op de huid, ogen of ademhaling.

  Daarom bieden wij u een kraakhelder, biologisch alternatief: Aquavia Water Care, want zo zuiver kan water zijn…

  De werking van Aquavia Water Care

  Aquavia Water Care is een milieuvriendelijk all-in-one product voor het wateronderhoud van uw spa, hot-tub of zwembad. Dankzij de unieke werking van dit product hoeft u slechts een minimale hoeveelheid desinfectiemiddel aan uw zwembadwater toe te voegen, zoals een chloortablet in een dispenser. Aquavia Water Care is biologisch afbreekbaar en daarom dubbel milieuvriendelijk.

  Met Aquavia Water Care reinigt u het water in uw spa of hot tub van de bodem tot aan het oppervlakte, op een simpele, maar efficiënte wijze. Eén wekelijkse behandeling met Aquavia Water Care voorkomt aanhechting van kalk, de voedingsbodem voor bacteriën en andere micro-organismen in uw zwembad. Aquavia Water Care zorgt er bovendien voor dat reeds bestaande kalkaanslag oplost. De in uw spa of hot tub ingebouwde ozonator of uv-lamp doen vervolgens de rest: ze doden de opgeloste bacteriën en desinfecteren het water. Het resultaat is kristalhelder, schoon en heerlijk zacht water.

  Bijkomende voordelen

  Met Aquavia Water Care houdt u uw spa of hot tub hygiënisch schoon. Daarmee verlengt u de levensduur van de apparatuur. Maar ook uw eigen lichaam en geest profiteren van het gebruik van Aquavia Water Care. Zo zorgt het zachte, zuivere water voor een zijdezachte en diep gereinigde huid en leidt de aangename, frisse geur van Aquavia Water Care tot een ontspannen geest.”