Waterontsmettingskit

Een optimale ervaring

Het desinfectiepakket Aquavia Water Care biedt ons de definitieve oplossing om de waterkwaliteit van onze spa efficiënt en zonder complicaties te behouden. Vergeet lastige tests en vervelende processen; met Aquavia Water Care is het verzekeren van schoon en helder water nog nooit zo eenvoudig geweest, met een garantie van uitmuntendheid in elke druppel met minimale inspanning.

Het genot van een bad in een spa of hot tub is onvergelijkbaar, vooral wanneer elk moment van ontspanning ten volle wordt benut, vrij van zorgen over bacteriën of de vorming van kalkafzettingen die de schoonheid en functionaliteit van uw persoonlijke oase kunnen aantasten. De oplossing? Aquavia Water Care. Dit systeem van Aquavia Spa reinigt het water vanaf de bodem tot aan het oppervlak gemakkelijk maar effectief, waardoor de opbouw van kalk en de groei van micro-organismen worden voorkomen, terwijl bestaande afzettingen worden opgelost.

De perfecte combinatie van een ozonator of UV-lampen vult de werking van Aquavia Water Care aan, waarbij bacteriën worden uitgeroeid en een volledige desinfectie wordt gegarandeerd. Het resultaat: gezuiverd, kristalhelder en zacht water voor een unieke spa-ervaring.

Extra voordelen

Ze omvatten een onberispelijke hygiëne in uw spa- of spabad, verlengen de levensduur en zijn voordelig voor zowel lichaam als ziel. Het gebruik van Aquavia Water Care verandert water in een elixer dat de huid verzacht en de geest ontspant, terwijl het de waterkwaliteit van uw spa gemakkelijk en comfortabel behoudt. Dit product, essentieel in ons assortiment Aquavia Spa, wordt geleverd in een startpakket dat is ontworpen om het gebruik te vereenvoudigen en gedurende de eerste maand onberispelijk water te garanderen.

Inhoud van het pakket:

  • 2 flessen van 500 ml Aquavia Water oplossing
  • 1 vloeistofmeter
  • 1 pakket desinfecterende tabletten (langzaam oplossend chloor)
  • 1 dispenser voor chloortabletten
  • 1 microvezeldoek

Elk Aquavia Water Care Kit is ontworpen om ongeveer 4-5 maanden* mee te gaan, afhankelijk van de liters water en de grootte van uw spa. Door zich aan te passen aan het volume van uw spa en de filteruren, kan de duur van het pakket variëren afhankelijk van het persoonlijke gebruik.

Geniet van de zuiverheid, helderheid en zachtheid van het water in uw spa of hot tub met Aquavia Water Care, de belofte van een uitzonderlijke spa-ervaring, gericht op comfort, effectiviteit en minimale inspanning.

*De geschatte duur van het pakket is afhankelijk van de grootte van uw spa en de gebruiksgewoonten.

ANDERE ACCESSOIRES DIE INTERESSANT VOOR JE KUNNEN ZIJN