Waarom werken bij Aquavia Spa?

Wereldwijde perspectieven: Aquavia Spa is een bedrijf met een internationale kijk, wat onze werknemers de kans geeft om deel uit te maken van een ambitieus en voortdurend uitbreidend project. Hier krijg je de kans om een lonende en succesvolle professionele carrière uit te bouwen, met toekomstperspectieven binnen het bedrijf.

Team Care: Aquavia Spa geeft om het welzijn van haar medewerkers. We bieden gezondheids- en welzijnsprogramma's aan, zoals workshops, lezingen, sport- en ontspanningsactiviteiten, om ervoor te zorgen dat ons team zich gesteund en gemotiveerd voelt in hun dagelijkse werk.

Dynamisch en gepassioneerd team: We zijn er trots op dat we een energiek, toegewijd en gepassioneerd team hebben. We werken samen in een omgeving die creativiteit, innovatie en samenwerking stimuleert, waardoor een levendige en stimulerende omgeving ontstaat.

Wereldwijd project: We maken deel uit van een wereldwijd, multidisciplinair team, met vestigingen in verschillende landen. Dit geeft ons de kans om met verschillende mensen samen te werken en onze professionele ervaring wereldwijd te verrijken.

Unieke werkruimte: Bij Aquavia Spa hechten we evenveel belang aan het welzijn van onze werknemers als aan dat van onze klanten. Je zult genieten van aantrekkelijke nieuwe faciliteiten die zijn ontworpen voor comfort en gemak. Onze duurzame werkruimte omvat meerdere vergaderruimtes die teamwork en sociale interactie bevorderen.

Voordelen

Gezonde praktijken

Onze toewijding aan gezondheid wordt weerspiegeld in onze faciliteiten, waar we een fitnessruimte beschikbaar hebben voor het hele team. Daarnaast bieden we meerdere keren per maand vers fruit en gratis koffie en thee om ons de hele dag van energie te voorzien.

Veiligheid

Jouw gemoedsrust is belangrijk voor ons. Daarom bieden we een levensverzekering die voor jou en je dierbaren zorgt en je de zekerheid en bescherming geeft die je nodig hebt.

Flexibiliteit op het werk

We begrijpen het belang van een goed evenwicht tussen werk en privé. Daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, zodat je je werkdag kunt aanpassen aan je individuele behoeften.

Flexibele beloning

We waarderen je toewijding en inzet, dus we bieden een flexibel beloningsbeleid met voordelen zoals een ziektekostenverzekering, maaltijdtickets en trainingsplannen, zodat je je voordeelpakket kunt samenstellen op basis van je behoeften en voorkeuren.

Descripción de la imagen

Wat zoeken we?

Aquavia Spa, een Europees bedrijf dat zich toelegt op de productie van spa's en zwemspa's, gevestigd in Cervera (Spanje), is op zoek naar toegewijde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken. We hechten veel belang aan de volgende fundamentele principes die ons dagelijks werk sturen:

Passie voor uitmuntendheid: We zijn gepassioneerd over wat we doen en streven naar succes bij alles wat we ondernemen.

Transparantie en vertrouwen: We bevorderen een omgeving van transparantie, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen, die de basis vormen voor sterke en duurzame relaties.

Samenwerking en teamwerk: We zoeken mensen die effectief en verantwoordelijk kunnen samenwerken en hun krachten bundelen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Leren en aanpassen: We hechten waarde aan een open, flexibele en positieve houding ten opzichte van leren en aanpassen aan veranderingen, waardoor we zowel persoonlijk als organisatorisch kunnen groeien.

Constante innovatie: We streven naar voortdurende verbetering en innovatie van onze producten en processen om onze klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Toewijding aan de klant: We streven ernaar de behoeften en wensen van onze klanten te begrijpen om waarde te creëren en oplossingen te leveren die hun verwachtingen overtreffen.

Als je onze passie voor uitmuntendheid deelt en je identificeert met deze waarden, nodigen we je uit om bij Aquavia Spa te komen werken en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf!

Kom bij ons team:
Stuur nu je CV!

Ben je op zoek naar een opwindende kans om professioneel te groeien? Bij Aquavia Spa waarderen we talent en een passie voor uitmuntendheid. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons dynamisch en gepassioneerd team, willen we je graag ontmoeten! Vul ons sollicitatieformulier in met je CV en we zetten samen de eerste stap naar een mooie toekomst.

Stuur je CV naar rrhh@iberspa.com en we nemen binnenkort contact met je op.