Wij bedenken, ontwerpen, produceren, testen en verkopen onze spa door middel van een proces op basis van een volledig gepersonaliseerde bestelling, dat ons in staat stelt binnen drie weken te leveren. Deze flexibiliteit is mogelijk dankzij een strikte programmering (op basis van LEAN processen), maar ook dankzij de competentie van een zeer getraind en ervaren professioneel team.

Wij van Aquavia Spa produceren spa’s voor privé- en openbaar gebruik, massagebaden voor alle gebruikstypes en -intensiteiten, maar altijd gericht op exclusiviteit en maximale prestaties. Vanuit onze moderne, 5.000 m2 grote productievestiging worden elk jaar meer dan 2.000 spa’s en zwemspa’s geleverd aan 40 landen in Europa, Azië en Afrika.

Aquavia Spa, Europees marktleider in de productie van spa's en massagebaden

De spa’s van Aquavia, die uitsluitend in en vanuit Barcelona worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd zijn toonaangevend voor wat betreft kwaliteit, functies en technische expertise.

Wij controleren alles tot op de kleinste details: een modern design, nauwkeurig geselecteerde materialen, efficiëntie en ergonomie, onnavolgbare afwerkingen en een kwaliteitscontrole in alle processen. Dit alles dient ertoe om van onze massagebaden het product met de beste kwaliteit en de beste prestaties te maken: het meest exclusieve product binnen het marktsegment.

Onze spa´s zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technologie die geheel in dienst staat van de personen die ze gaan gebruiken. De gebruiker staat centraal bij onze inspanningen en O&O en de kwaliteit van het design is gebaseerd op het verbeteren van wat zichtbaar is en dat wat alleen voelbaar is. Dit, in combinatie met de maximale productieve efficiëntie op basis van LEAN-processen, maakt ons tot het meest concurrerende bedrijf met een meerwaarde binnen de markt van hydromassages.

WAARDEN VAN AQUAVIA

Ontwerp voor een gelukkig leven

Design maakt niet gelukkig, maar helpt daar wel aan mee. Aquavia Spa ontwikkelt het design van iedere spa vanuit twee uitgangspunten: vanbinnen vanuit ergonomisch en therapeutisch oogpunt, om ervoor te zorgen dat alle lichaamsdelen kunnen profiteren van een optimale massage en maximaal welzijn; en vanbuiten vanuit esthetisch oogpunt, zozeer dat onze massagebaden zijn uitgegroeid tot centrale elementen die het verschil maken in de ruimte waar ze geïnstalleerd zijn. Natuurlijk bestaat het geluk niet uit het hebben van een spa thuis. Maar: wat een geluk om een spa te hebben!

imagen de una marca logo de la marca ue
imagen de una marca logo de la marca ue
WIL JE DISTRIBUTEUR WORDEN?