We zijn blij om met jullie te delen de lancering van onze innovatieve website. Bij Aquavia Spa is ons voortdurende streven om manieren te vinden om te evolueren en jullie de best mogelijke ervaring te bieden, zowel met onze producten als online aanwezigheid.

 

Een visuele en functionele revolutie

 

Na maanden van toewijding en inspanning, presenteren wij u een opnieuw ontworpen website die niet alleen intuïtiever en visueel indrukwekkender is, maar ook de intrinsieke schoonheid van onze spa’s benadrukt. We willen dat elk bezoek aan onze website een ervaring op zich is, die de kwaliteit en het ontwerp van onze producten weerspiegelt. Hier zijn enkele van de kenmerken en verbeteringen die we hebben geïmplementeerd:

  • Innovatief ontwerp: Het nieuwe ontwerp plaatst de esthetiek van onze spa’s op de voorgrond, waardoor de beelden voor zichzelf spreken. We hebben een ruimte gecreëerd waar elk product de hoofdrol speelt, en nodigen u uit om elk detail te verkennen door onze lens.
  • Duidelijke en toegankelijke informatie: We weten hoe belangrijk het is om directe en begrijpelijke informatie bij de hand te hebben. Daarom hebben we de manier waarop we onze spa’s presenteren getransformeerd, met beschrijvingen die worden vergezeld van afbeeldingen die de essentie van elk model vastleggen, waardoor uw selectieproces wordt vergemakkelijkt.
  • Persoonlijke aankoopassistent: Met als doel uw keuze zo eenvoudig en nauwkeurig mogelijk te maken, hebben we een aankoopassistent ontwikkeld. Deze interactieve tool begeleidt u stap voor stap, zodat u de perfecte spa vindt die aan uw behoeften en wensen voldoet.
  • Bijgewerkte distributeurskaart: Om altijd te weten waar u onze producten kunt vinden, hebben we de functionaliteit en het ontwerp van onze distributeurs- en after-sales servicekaart geoptimaliseerd, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de dichtstbijzijnde verkooppunten te lokaliseren.

 

¡EN DE NIEUWE FUNCTIONALITEIT!

 

Registratie van uw spa: In onze voortdurende zoektocht naar het bieden van uitzonderlijke service, zullen we binnenkort een nieuwe sectie lanceren waar eigenaars van een Aquavia Spa hun product kunnen registreren. Deze functionaliteit zal ons niet alleen toelaten om onze aandacht nog meer te personaliseren, maar zal u ook op de hoogte houden van alles wat met uw spa te maken heeft. Blijf op de hoogte voor meer details!

 

Een uitnodiging om te ontdekken…

 

We nodigen u uit om onder te dompelen in de nieuwe digitale ervaring van Aquavia Spa, waar elke klik u dichter bij de spa van uw dromen brengt. We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen uw interactie met ons merk zullen verrijken. Bezoek de nieuwe website van Aquavia Spa en ontdek zelf de perfecte fusie tussen technologie, ontwerp en comfort die alleen Aquavia Spa kan bieden.

 

Welkom in de digitale toekomst van Aquavia Spa!