ES·PISCINA 2024 ASOFAP

De Nationale Ontmoeting van de Zwembad- en Spa-Sector in Spanje

Het aankomende belangrijke evenement dat de toon zal zetten voor 2024: ES·PISCINA, de nationale ontmoeting van de zwembad- en spa-sector in Spanje, georganiseerd door ASOFAP. Dit exclusieve evenement vindt plaats op 14 en 15 februari 2024 in de prestigieuze Espacio MEEU in Madrid.

ASOFAP, de Spaanse vereniging voor de zwembadsector, heeft besloten een stap verder te gaan met ES·PISCINA. In het kader van het 25-jarig jubileum van ASOFAP zal dit evenement een sleutelrol spelen in de stimulering van de zwembad- en wellnesssector.

Wat te verwachten op het evenement:

Met meer dan 1000m² aan ruimte met bedrijfsstands van 4x3m zal Aquavia Spa aanwezig zijn en de nieuwste innovaties presenteren en alle aanwezige professionals bedienen.

Het evenement zal gespecialiseerde conferenties organiseren waar experts uit de luxe spa-sector hun kennis zullen delen over sleutelonderwerpen, waaronder jacuzzi’s.

Als hoogtepunt van de ontmoeting vinden de ASOFAP-prijzen plaats voor de meest aantrekkelijke zwembaden en spa’s in Spanje voor 2023-2024. Deze editie heeft records gebroken met meer dan 150 nominaties van talloze bedrijven uit de branche. Daarnaast wordt er een speciaal Gala-diner gehouden ter ere van het 25-jarig jubileum van ASOFAP.

 

Mis niet de kans om deel uit te maken van ES·PISCINA 2024, een evenement dat belooft het landschap van de sector in Spanje opnieuw vorm te geven, met Aquavia Spa ter plaatse.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!