Het eerste Zwembad- en wellnessforum

Aquaviaspa werkt mee aan het eerste Zwembad- en wellnessforum.

Het eerste Zwembad- en wellnessforum wordt gehouden in Madrid. Dit grote evenement, georganiseerd door ASOFAP (de Spaanse vereniging voor professionals van de zwembadbranche) en Fira de Barcelona (Jaarbeurs van Barcelona), wordt een groot ontmoetingspunt voor alle professionals op het gebied van privé-zwembaden, openbare zwembaden en wellness en spa. En Aquaviaspa draagt zijn steentje bij als een van de belangrijke sponsoren van dit Zwembad- en wellnessforum. Hier kunt u een bezoek brengen aan de stand van Aquaviaspa en kennismaken met de producten van ons merk. Alle vooraanstaande experten uit deze branche die ons land telt zullen aanwezig zijn met hun noviteiten en spreken over de laatste trends in de wereld van zwembaden en spa´s.

forum-piscina-wellness-2016-madrid-002-blog

Welke onderwerpen komen aan bod op het Zwembad- en wellnessforum?

Het accent zal enerzijds liggen op privézwembaden met onderwerpen als de decoratie van zwembaden, en anderzijds op openbare zwembaden en recreatieve en sportieve faciliteiten, waarbij het hoofdzakelijk om de veiligheid en de naleving van de regelgeving draait. Voorts komt de wellness- en spazone bij dit Zwembad- en wellnessforum aan bod. Hierbij gaat het voornamelijk om duurzaamheid en gezondheid.

forum-piscina-wellness-2016-madrid-001-blog

Bezoek het Zwembad- en wellnessforum op 3 en 4 november.

Vraag vóór 30 september een toegangsbewijs aan met behulp van het toegangsformulier op de website van Zwembad- en wellnessforum.