Hoe een ingebouwde spa in uw tuin te integreren: aanbevelingen en opties van aquavia spa

Bij de aanschaf van een spa komen veel vragen naar voren, waarbij de belangrijkste betrekking hebben op de ruimte waar we onze toekomstige jacuzzi zullen installeren. Wanneer we ons een spa in onze tuin voorstellen, hechten we veel belang aan het ontwerp van de ruimte, altijd denkend aan hoe het product perfect zal integreren met de omgeving, of het nu met onze tegels, houten terrassen of muurkleuren is.

 

Dit is waar we kunnen spelen met de afwerkingen van de hot tub kast en de kleur van het acryl. Aquavia spa’s bieden een breed scala aan opties voor aanpassing, maar soms kan het moeilijk zijn om de kleur te vinden die het beste past. Maak je geen zorgen, ons netwerk van distributeurs heeft vele jaren ervaring in de sector en weet precies welk spamodel of welke kleur het beste aansluit bij de behoeften van de klant.

 

overdekte ingebouwde spa

 

Voordelen van een ingebouwde spa

Kiezen voor een ingebouwde spa is een van de opties die we bij Aquavia Spa voor deze gevallen aanbieden. Onze ingebouwde spa’s worden geleverd zonder kast, met een metalen structuur en alle benodigde apparatuur, waardoor de installatie eenvoudig is. Bij het bekleden kunt u dezelfde materialen gebruiken die u gebruikt voor het bekleden van uw zwembad, terras of terrasvloer. Dit geeft het een elegante uitstraling en maakt het volledig geïntegreerd in de gewenste ruimte.

 

overdekte ingebouwde spa

 

Vergeet niet dat een jacuzzi altijd toegang moet hebben voor onderhoud van de apparatuur, maar deze persoonlijke touch zal je spa een geweldige uitstraling geven! Voordat u werkzaamheden uitvoert, raden wij u aan het installatiehandboek van de spa’s te raadplegen om in detail te zien hoe een ingebouwde hot tub moet worden geïnstalleerd.

 

overdekte ingebouwde spa

 

Als merk dat gespecialiseerd is in de productie van spa’s, raden wij aan dat de kasten goed geventileerd zijn. Daarom is het niet mogelijk om een Aquavia-spa te installeren met een buitenbekleding terwijl de originele kast van de jacuzzi behouden blijft. Maar onthoud: als uw keuze is om een ingebouwde spa van Aquavia Spa te kopen, kunt u onze opties voor ingebouwde spa’s raadplegen en zult u zien dat er een op maat gemaakte oplossing voor uw project bestaat. Of, als u dat liever heeft, bel ons en wij adviseren u om de ideale oplossing te vinden.