Kom en ontdek de laatste innovaties van Aquavia Spa op de Pool & Wellness Fair 2023

Van 27 tot 30 november nodigen wij u uit voor een spannende reis van ontspanning en welzijn op de Piscina & Wellness Fair Barcelona, gehouden in Barcelona, waar Aquavia Spa onze opvallende nieuwe producten zal presenteren: Swimspa Fitness Sterling met Swell Moca kast, Spa Touch 5, Spa Touch, Hotel Spa, en vele anderen. Bezoek ons in Hal 1, STAND 21, en dompel uzelf onder in de uitmuntendheid van onze residentiële spa’s!

Bezoek ons op de Piscina & Wellness Beurs om persoonlijk alle details te weten te komen over deze luxueuze residentiële spa’s. Ons team laat je graag alle functies en voordelen van onze producten zien en beantwoordt al je vragen. Pool & Wellness is de perfecte plek om welzijn en ontspanning te ontdekken in het comfort van uw eigen huis.

Nieuwe Swell Moca-kast voor Aquavia Zwemspa’s

De nieuwe Swell Moca-kast voor Aquavia Swimspas is het toonbeeld van onze nieuwste collectie. Dit innovatieve ontwerp is zorgvuldig gecreëerd om een ongeëvenaarde wellnesservaring te bieden. De opvallende esthetiek voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan uw omgeving, maar verbetert ook de functionaliteit van uw Swimspa. Dankzij het eenvoudig te gebruiken montagesysteem is de installatie een fluitje van een cent, zodat u in een mum van tijd van uw Swimspa kunt genieten.

De nieuwe Swell Moca kast is niet alleen mooi maar ook zeer functioneel. De afwerking in een oogverblindende nieuwe Moca-kleur sluit naadloos aan bij uw ruimte en creëert een ontspannen en geraffineerde sfeer. Bovendien ziet het spectaculaire ontwerp er niet alleen goed uit, maar biedt het ook een solide en duurzame ondersteuning voor uw Swimspa.

Op de Piscina & Wellness Beurs Barcelona krijgt u de kans om deze ongelooflijke kast van dichtbij te bekijken, de unieke functies te ontdekken en te ervaren hoe het uw wellnesservaring thuis kan veranderen. Mis de kans niet om als een van de eersten kennis te maken met de nieuwe Swell Moca-kast en al onze opvallende producten.

Als u een persoonlijke uitnodiging voor het evenement wilt ontvangen of een afspraak wilt maken met ons team van wellness-experts, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons CONTACT formulier. We zijn er om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor je welzijn en ontspanning thuis.