Ontdek de innovaties van Aquavia Spa op de Aquanale International Fair 2023

Van 24 tot 27 oktober nodigen we je uit voor een opwindende reis van ontspanning en welzijn op de International Aquanale Fair, gehouden in Keulen, Duitsland, waar Aquavia Spa onze uitblinkende producten zal presenteren: de Cube Ergo jacuzzi, de Touch 5 jacuzzi en de Essence jacuzzi met Aurora meubels. Kom naar Hal 8, STAND A010, en dompel jezelf onder in de uitmuntendheid van onze residentiële spa’s!

Bezoek ons op de Aquanale Fair om deze luxueuze residentiële spa’s persoonlijk te ervaren. Ons team staat klaar om alle functies en voordelen van onze producten te presenteren en om al je vragen te beantwoorden. Aquanale is de perfecte plek om welzijn en ontspanning te verkennen in de comfort van je eigen huis.

Verken welzijn met Aquavia Spa op Aquanale 2023

Bij Aquavia Spa zijn we trots op ons brede assortiment hoogwaardige residentiële spa’s die je een oase van rust zullen bieden in je dagelijks leven. Onze spa’s zijn het resultaat van jarenlange innovatie en ervaring in de productie van producten die de kwaliteit van het leven verbeteren. Op Aquanale krijg je de kans om zelf te ontdekken hoe onze spa’s je huis kunnen veranderen in een plek van ontspanning en vernieuwing.

Als je graag een persoonlijke uitnodiging voor het evenement wilt ontvangen of een afspraak wilt maken met onze welzijnsexperts, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons CONTACTFORMULIER. We zijn hier om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw welzijn en ontspanning thuis.

Mis niet de kans om de uitmuntendheid van de residentiële spa’s van Aquavia Spa op de Aquanale Fair te ontdekken! We kijken ernaar uit je daar te zien en onze passie voor welzijn en ontspanning te delen in de comfort van je eigen huis. Aquanale is het perfecte evenement om je reis naar een meer ontspannen en gebalanceerd leven te beginnen. We kijken uit naar je bezoek met enthousiasme!