Metallic Structure

De robuuste metalen structuur die de levensduur van de spa verlengt

Dit was een van de sleutelfactoren voor de duurzaamheid van onze spa’s. Het gaat om een metalen constructie die een antiroestbehandeling heeft ondergaan en het hele gewicht van de spa ondersteunt en ervoor zorgt dat deze robuust blijft zonder te vervormen. Hij is uitvoerig getest in vochtige omgevingen en onder extreme temperaturen en weerstaat de tand des tijds, zelfs als hij buiten is geïnstalleerd.

Metallic Structure is aanwezig in alle spa´s, hetzij in de bekleding van het raamwerk, hetzij ingebouwd. Door zijn hoge bestendigheid kunnen wij op die structuur een garantie van 15 jaar geven. Bovendien worden alle spa´s uit de series Exclusive, Premium en Aqualife aangevuld met een basis van ABS-kunststof die de spa helemaal van de grond isoleert en zorgt voor een uitstekende afwerking van maximale technische kwaliteit.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Exclusief ontworpen en geproduceerd in Europa, met de hoogste kwaliteitscertificering In het licht van de trend om de productie te decentraliseren, heeft Aquavia Spa ervoor gekozen om de eigen productie van al onze spa's en zwembaden, vanuit Cervera (70 km van Barcelon

Meer informatie

Extra injectie van warme en omhullende bubbels op benen en billenGeniet van een ontspannende massage in uw spa met het Relax Impact Systeem van Aquavia Spa, dat een omhullende zee van bubbels biedt die specifiek gericht is op de benen en billen voo

Meer informatie

Ozoninjectie in filtratie om zeep, olie en andere moeilijk te verwijderen sedimenten te neutraliseren Aquavia Spa's Clean Water maakt gebruik van ozoninjectie om de filtratie in uw spa te verbeteren. Dit garandeert helder en schoon water met een verhoogde efficiëntie van 80%.

Meer informatie

Waterkwaliteit en -temperatuur met maximale duurzaamheid en stijl in uw cover Ontdek de innovatieve Prime Tex Cover covers, ontworpen om de elegantie en stijl van uw spa te verhogen.

Meer informatie

Stille, zuinige en onafhankelijke filtratie voor altijd kristalhelder water Dit innovatieve systeem is extreem stil en verbruikt zeer weinig energie, wat betekent dat u niet tot 's nachts hoeft te wachten om uw spawater te filteren.

Meer informatie