Niet langer last van een chloorgeur of geïrriteerde ogen in de spa

Ultraviolet Treatment minimaliseert het gebruik van chemische producten voor het ontsmetten van het water en houdt de spa altijd helder en fris en gezond. Het is een ontsmettingssysteem gebaseerd op uv-technologie die door middel van een uv-lamp bacteriën en andere in het water aanwezige kiemen doodt.

Ultraviolet (uv) licht is de ontsmettingsformule die het beste is voor de gezondheid van personen en het meest milieuvriendelijk. Op deze frequentie ontbindt het chloor en wordt de werking daarvan vermenigvuldigd, waardoor er op het gebruik van die stof en dat van andere chemische producten tegen algen 80% bespaard wordt. Kortom:

  • Gegarandeerd fris, schoon en helder water
  • Ontsmetting van het water van de spa op een efficiënte en veilige manier
  • Bescherming tegen ziektekiemen en schimmel in het water
  • Tot 80% minder chloor en andere producten mogelijk
  • Niet langer een chloorgeur of irritatie van de ogen
  • Milieuvriendelijker

Daarom draagt Ultraviolet Treatment bij aan de besparing van zowel chemische producten als onderhoud en verlengt het de levensduur van de spa.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Meubilair zonder schroeven, met een comfortabel openingsmechanisme voor manipulatieWoodermax van Aquavia Spa is een exclusief spameubel met een lattenbevestigingssysteem dat zichtbare schroeven overbodig maakt, waardoor installatie en onderhoud voor één persoon ee

Meer informatie

Exclusief ontworpen en geproduceerd in Europa, met de hoogste kwaliteitscertificering In het licht van de trend om de productie te decentraliseren, heeft Aquavia Spa ervoor gekozen om de eigen productie van al onze spa's en zwembaden, vanuit Cervera (70 km van Barcelon

Meer informatie

Waterkwaliteit en -temperatuur met maximale duurzaamheid en stijl in uw cover Ontdek de innovatieve Prime Tex Cover covers, ontworpen om de elegantie en stijl van uw spa te verhogen.

Meer informatie

De sterke invloed van een van de meest creatieve steden ter wereldAquavia Spa combineert de creatieve dynamiek van Barcelona met innovatie in engineering om unieke en exclusieve spa's aan te bieden, die zich inzetten voor kwaliteit, energie-efficië

Meer informatie

Perfecte afdekking om watertemperatuur en -kwaliteit te behoudenDe Energy Saving Cover van Aquavia Spa is een verbeterde cover die warmteverlies en waterverdamping minimaliseert, energie bespaart en het onderhoud vereenvoudigt.

Meer informatie