Een fotosessie op een bijzondere plek

Onze Home-spa in een hotel is bekroond met de TRIPADVISOR Travellers’ Choice 2019-award

 

In september vertrok het Aquavia Spa-marketingteam naar het prachtige eiland Menorca voor een fotosessie gewijd aan een van hun producten: het Home Spa-model uit de serie Exclusive.

In het zuiden van het prachtige eiland Menorca staat een luxe villa nabij het mooie stadje Sant Climent. Het 5-sterrenhotel Cugó Gran heeft twaalf idyllische kamers en wordt bovenal gewaardeerd om zijn exclusiviteit, privacy, discretie en onbeperkte luxe. Dankzij zijn voortreffelijke prestaties werd het hotel Cugó Gran in 2019 uitgeroepen tot het beste hotel van Menorca bij de Tripadvisor Travellers’ Choice-awards 2019.

En juist hier, in de suites van dit droomhotel, installeerde onze distributeur Catalonia Aqua Grup vijf AquaviaSpa-baden, om precies te zijn van het model:Home Spa. Een model met een minimalistisch design en een perfect hydromassagecircuit waar de gebruiker uit maar liefst vier verschillende soorten massage kan kiezen. En daarnaast beschikt het over een kleurentherapiesessie waarmee de gebruiker dankzij zijn ledspots een bijzondere, sfeervolle en unieke visuele omgeving kan creëren.

Het marketingteam had tot taak deze schoonheid vast te leggen door de fantastische combinatie van hotel en spa te fotograferen en de perfectie van de Home-spa te laten zien.

Met deze blogpost willen we onze dank betonen aan Catalonia Aqua Grup voor hun werk en aan de medewerkers van Hotel Cugó Gran Menorca voor het voortreffelijke onthaal.

Allemaal hartelijk dank!