Het aanraakscherm op uw Aquavia-spa instellen: eenvoudige stappen om het meeste uit uw ervaring te halen

Als u onlangs een Aquavia spa met aanraakscherm hebt gekocht, is het essentieel dat u deze goed instelt om te kunnen profiteren van alle functies die deze spa te bieden heeft. In dit artikel tonen we u de eenvoudige stappen die u moet volgen om het touchscreen van uw spa correct in te stellen. Met deze instelling kunt u in een mum van tijd genieten van een ontspannen en comfortabele ervaring in uw spa.

De taal selecteren en de klok instellen

Om het touchscreen correct in te stellen, moet u eerst uw Aquavia-spa inschakelen en de gewenste taal selecteren op het touchscreen, zoals u kunt zien in de bijgeleverde instructievideo. Stel vervolgens de kloktijd in zodat uw spa nauwkeurig werkt. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de watertemperatuur altijd constant blijft.

De verwarmingsmodi van uw spa instellen

De instellingen voor de verwarmingsmodi kunnen variëren afhankelijk van het model spa dat u hebt, maar over het algemeen zijn er twee opties: de besparingsmodus en de standaardmodus. De spaarstand is ideaal als u de energiekosten wilt beperken, omdat de spa het water dan langzaam en geleidelijk verwarmt. De standaardmodus daarentegen verwarmt het water sneller, maar kan iets duurder zijn in termen van energie. Kies de stand die het beste bij uw voorkeuren en behoeften past.

De watertemperatuur instellen

Het is belangrijk om de watertemperatuur in te stellen volgens jouw voorkeuren. Zorg ervoor dat de temperatuur niet te hoog is om verbranding of huidirritatie te voorkomen. Met het aanraakscherm kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen voor een aangename en veilige ervaring.

Het filtratiecircuit programmeren

Om het water van uw spa in optimale conditie te houden, is het aan te raden om de filtratie vier uur per dag te programmeren, verdeeld over twee verschillende cycli. Volg de instructies in de video om cycli 1 en 2 te selecteren op het aanraakscherm. Zo blijft het water schoon en fris en ervaar je een gezondere spa.

De jets en LED’s controleren

Tot slot is het belangrijk om te controleren of alle jets en LED’s goed werken. Voer voor elk van hen een functietest uit en controleer of ze werken zoals verwacht. Als er problemen worden ontdekt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding of neem contact op met de klantenservice van de fabrikant voor verdere hulp.

 

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je je Aquavia touchscreen snel en gemakkelijk instellen. Maak optimaal gebruik van alle functies die uw spa te bieden heeft en geniet in een mum van tijd van een ontspannende en comfortabele ervaring. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over de specifieke functies en het onderhoud van uw Aquavia-spamodel. Dompel uzelf onder in de luxe en wellness van uw eigen spa thuis!