Relax Impact System

Een zee van belletjes rond de benen en billen

Relax Impact System is het perfecte accessoire voor een algehele massage die de spa´s van Aquavia Spa nastreven. Het bestaat uit een extra pomp voor heteluchtmassage, gekanaliseerd door middel van injectoren die zich in de zone onder de benen en billen van de gebruiker bevindt.

De geheel onafhankelijke luchtpomp neemt de omgevingslucht op en verwarmt die met weerstanden tot aan de watertemperatuur. Met het Relax Impact System kunt u genieten van een ontspannen massage in uw spa. Na de werking van de lucht onder de benen en billen, ontstaat er een zee van belletjes rond het lichaam die zorgt voor een buitengewoon ontspannen gevoel.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Perfecte afdekking om watertemperatuur en -kwaliteit te behoudenDe Energy Saving Cover van Aquavia Spa is een verbeterde cover die warmteverlies en waterverdamping minimaliseert, energie bespaart en het onderhoud vereenvoudigt.

Meer informatie

Ozoninjectie in filtratie om zeep, olie en andere moeilijk te verwijderen sedimenten te neutraliseren Aquavia Spa's Clean Water maakt gebruik van ozoninjectie om de filtratie in uw spa te verbeteren. Dit garandeert helder en schoon water met een verhoogde efficiëntie van 80%.

Meer informatie

De sterke invloed van een van de meest creatieve steden ter wereldAquavia Spa combineert de creatieve dynamiek van Barcelona met innovatie in engineering om unieke en exclusieve spa's aan te bieden, die zich inzetten voor kwaliteit, energie-efficië

Meer informatie

Stille, zuinige en onafhankelijke filtratie voor altijd kristalhelder water Dit innovatieve systeem is extreem stil en verbruikt zeer weinig energie, wat betekent dat u niet tot 's nachts hoeft te wachten om uw spawater te filteren.

Meer informatie

Meubilair zonder schroeven, met een comfortabel openingsmechanisme voor manipulatieWoodermax van Aquavia Spa is een exclusief spameubel met een lattenbevestigingssysteem dat zichtbare schroeven overbodig maakt, waardoor installatie en onderhoud voor één persoon ee

Meer informatie