Barcelona Design

Vernieuwend ontwerp, creatieve techniek

Barcelona is een van ´s werelds belangrijkste designsteden. Haar kosmopolitische karakter en creatieve traditie maken haar tot een van de grondleggers van de grote trends op internationaal niveau en tot een van de vooraanstaande innovatiesteden in Europa.

Aquavia Spa heeft zich laten inspireren door deze essentie om een eigen stijl neer te zetten met creatieve technieken en vernieuwende ontwerpers. Dankzij deze creatieve roeping, helemaal in lijn met de strategische visie van onze directie, streven wij ernaar dat onze spa´s uniek zijn, met een eigen karakter en exclusief design.

Tijdens het designproces laat Aquavia Spa zich voortdurend leiden door onderzoeken naar esthetische trends en doet verder voortdurend onderzoek naar materialen, structuurelementen en technische en technologische mechanismen, uitgevoerd door onze O&O&I-afdeling, duidelijk gericht op de gebruikerservaring (UX).

Kortom, onze betrokkenheid bij innovatie en design maken ons product aantrekkelijk, modern en exclusief ongeacht de serie waar het deel van uitmaakt, waarbij we altijd letten op kwaliteit, energetische efficiëntie en duurzaamheid.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Warmtepomp: Optimaliseer de verwarmings- en onderhoudstijd van uw spawaterWarmtepomp: Optimaliseer de verwarming en onderhoudstijd van je spawater.

Meer informatie

Ervaar meer dan alleen water, laat uw zintuigen van begin tot eind doordringen door aanraking Het Aurora-meubilair is een innovatief, zintuiglijk en duurzaam voorstel. Deze keer begint onze ervaring van buitenaf, met meubilair dat al je zintuigen prikkelt.

Meer informatie

Chromotherapie voor meer welzijn en gezondheid Het Colour Sense-systeem verandert een spa in een chromotherapiecentrum, waarbij LED-verlichting wordt gebruikt om specifieke kleuren of lichtsequenties te projecteren waarvan wordt a

Meer informatie

Exclusief ontworpen en geproduceerd in Europa, met de hoogste kwaliteitscertificering In het licht van de trend om de productie te decentraliseren, heeft Aquavia Spa ervoor gekozen om de eigen productie van al onze spa's en zwembaden, vanuit Cervera (70 km van Barcelon

Meer informatie

Aroma's die de omgeving personaliseren en het welzijn versterken Geniet van aangename geuren in uw spa met de Aromatherapy-optie, die uw hydrotherapeutische ervaring verbetert zonder residuen achter te laten en die voordelen biedt voor uw gezondhei

Meer informatie