Warmtepomp

Ontdek het comfort en de besparingen met onze revolutionaire verwarmingstechnologie voor spa’s bij AquaviaSpa! We begrijpen dat de keuze voor jouw spa verder gaat dan ontspanning; de energiekosten zijn ook een belangrijke overweging. We introduceren onze warmtepomp, een essentieel onderdeel dat jouw spa-ervaring zal transformeren.

Waarom onze Warmtepomp kiezen voor jouw Spa?

Een warmtepomp in jouw spa biedt constante temperatuur, energie-efficiëntie en ongeëvenaard comfort.

  • Constante Temperatuur: Geniet van jouw spa in elk seizoen met onze warmtepomp die het water op de perfecte temperatuur houdt.
  • Energiebesparing: Onze warmtepompen zijn zeer efficiënt, dragen bij aan duurzaamheid en genereren langetermijnbesparingen op jouw energierekening.
  • Onmiddellijk Comfort: De snelheid waarmee onze warmtepomp de watertemperatuur verhoogt, betekent dat ontspanning slechts momenten verwijderd is.
  • Duurzaamheid en Weinig Onderhoud: Ontworpen om de meest veeleisende weersomstandigheden te weerstaan, zijn onze warmtepompen duurzaam en vereisen ze weinig onderhoud, wat jou jaren van gemoedsrust geeft.

Wanneer bespaar je met de Warmtepomp?

Besparingen zijn afhankelijk van factoren zoals de efficiëntie van de pomp, de omgevingstemperatuur en de gebruiksfrequentie. We schatten besparingen van 50% tot 70% in vergelijking met een standaard elektrische weerstand van 3 kW. Hoewel de initiële investering hoger kan zijn, wordt deze gecompenseerd door langetermijnbesparingen en een verlengde levensduur.

Het Geheim van de COP: Prestatiecoëfficiënt

Onze warmtepomp onderscheidt zich door zijn hoge Coëfficiënt van Prestatie (COP), die meer warmte levert met minder energie. Bij 10º C levert het voor elke 1,1 kW verbruikt tussen 4,45 en 4,83 kW, waarmee het conventionele elektrische weerstanden overtreft.

Meer Belangrijke Details:

  • Totale integratie met het spa-bedieningspaneel voor handig beheer. Kan het spa-water verwarmen en koelen volgens jouw voorkeuren.
  • Maximaal vermogen van 5 kW voor een optimale balans tussen prestaties en efficiëntie.
  • Gemiddelde besparingen van 50%-70%, afhankelijk van de omstandigheden en isolatie van de spa.
  • Al onze spa’s met een pomp bevatten een elektrische weerstand als back-up onder extreem lage omstandigheden.

Conclusies: Jouw Ideale Optie voor Energiebesparing

Het kiezen van de warmtepomp bij AquaviaSpa is een slimme investering voor langdurig welzijn. Ervaar uitmuntendheid in spa-verwarming en maak van elk bad een efficiënte, duurzame en ontspannende ervaring. Welkom in de toekomst van welzijn thuis met onze Warmtepomp!”

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Meubilair zonder schroeven, met een comfortabel openingsmechanisme voor manipulatieWoodermax van Aquavia Spa is een exclusief spameubel met een lattenbevestigingssysteem dat zichtbare schroeven overbodig maakt, waardoor installatie en onderhoud voor één persoon ee

Meer informatie

Ozoninjectie in filtratie om zeep, olie en andere moeilijk te verwijderen sedimenten te neutraliseren Aquavia Spa's Clean Water maakt gebruik van ozoninjectie om de filtratie in uw spa te verbeteren. Dit garandeert helder en schoon water met een verhoogde efficiëntie van 80%.

Meer informatie

Hoogwaardige LED-verlichting in de centrale omtrekstrook van de spa De Pure Line-verlichting van Aquavia Spa transformeert de esthetiek van uw spa met zijn polychrome LED-verlichting, die zowel binnen als buiten een magische en ontspannen sfeer creëe

Meer informatie

Extra injectie van warme en omhullende bubbels op benen en billenGeniet van een ontspannende massage in uw spa met het Relax Impact Systeem van Aquavia Spa, dat een omhullende zee van bubbels biedt die specifiek gericht is op de benen en billen voo

Meer informatie

Exclusief ontworpen en geproduceerd in Europa, met de hoogste kwaliteitscertificering In het licht van de trend om de productie te decentraliseren, heeft Aquavia Spa ervoor gekozen om de eigen productie van al onze spa's en zwembaden, vanuit Cervera (70 km van Barcelon

Meer informatie