Aurora

Elegantie en licht, het Aurora raamwerk

Het Aurora raamwerk is een innovatief, sensorieel en duurzaam voorstel. Deze keer begint onze ervaring vanaf de buitenkant, met een raamwerk dat alle zintuigen doet ontwaken. Aurora biedt een volledige badervaring vanaf het eerste contact; doordat het zacht en aangenaam aanvoelt, activeert het een gevoel van welzijn en nodigt het uit om onmiddellijk het water in te gaan.

Voor het Aurora raamwerk hebben wij gebruik gemaakt van de TripleS-technologie (Safe, Soft en Strong), omdat wij vinden dat alle onderdelen van onze spa’s een speciale behandeling verdienen. Een nieuw raamwerkconcept gebaseerd op een zacht, compact design en dat geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Ecologisch, waterdicht, thermisch, resistent, antibacterieel… Dit zijn slechts enkele van de kenmerken van het Aurora raamwerk. Laat je meevoeren en ervaar het met je eigen zintuigen.

Wij dragen bij aan een groene planeet voor een betere toekomst

Het resultaat van een maandenlange investering in R&D&I is Aurora, een raamwerk gemaakt van plantaardig afval dat de impact van onze spa’s op het milieu nabootst. Een polyurethaanschuim dat het ecosysteem respecteert dankzij zijn ECO-vriendelijke technologie.

Een organisch ontwerp dat onze aandacht vestigt op het belang van water als centraal element van de ervaring.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Stille, zuinige en onafhankelijke filtratie voor altijd kristalhelder water Dit innovatieve systeem is extreem stil en verbruikt zeer weinig energie, wat betekent dat u niet tot 's nachts hoeft te wachten om uw spawater te filteren.

Meer informatie

Perfecte afdekking om watertemperatuur en -kwaliteit te behoudenDe Energy Saving Cover van Aquavia Spa is een verbeterde cover die warmteverlies en waterverdamping minimaliseert, energie bespaart en het onderhoud vereenvoudigt.

Meer informatie

Meubilair zonder schroeven, met een comfortabel openingsmechanisme voor manipulatieWoodermax van Aquavia Spa is een exclusief spameubel met een lattenbevestigingssysteem dat zichtbare schroeven overbodig maakt, waardoor installatie en onderhoud voor één persoon ee

Meer informatie

De sterke invloed van een van de meest creatieve steden ter wereldAquavia Spa combineert de creatieve dynamiek van Barcelona met innovatie in engineering om unieke en exclusieve spa's aan te bieden, die zich inzetten voor kwaliteit, energie-efficië

Meer informatie

Hoogwaardige LED-verlichting in de centrale omtrekstrook van de spa De Pure Line-verlichting van Aquavia Spa transformeert de esthetiek van uw spa met zijn polychrome LED-verlichting, die zowel binnen als buiten een magische en ontspannen sfeer creëe

Meer informatie