Cube Ergo: Design en ergonomie

Aquavia Spa stelt u zijn nieuwe model Cube Ergo voor: Een spa in de esthetische lijn van het klassieke Spa Cube raamwerk, maar met een betere ergonomie aan de binnenzijde.

Deze elegante spa beschikt over vijf standen verdeeld over drie zitplaatsen en twee ligzittingen. Hij is voorzien van een krachtige massagepomp met in totaal 28 jets en nog een luchtpomp met in totaal 14 luchtsproeiers voor de achterzijde van de benen van elk van de standen.

cube-ergo-posiciones

De hydromassage van deze spa wordt gecompleteerd met twee stromingsregelingen voor de massage, op de bovenzijde van de spa, en een elektronisch systeem Balboa voor de bediening van alle verrichtingen voor de werking en het onderhoud van de spa.

De spa beschikt over vijf ledlampen met verschillende kleurenseries voor de beste kleurentherapiesessies. Deze verlichting is volledig gesynchroniseerd met de buitenverlichting van het raamwerk, waardoor de spa een decoratief onderdeel van uw woning wordt, en niet alleen overdag: ook ’s nachts.

Cube-Ergo-banner-003

De spa Cube Ergo beschikt over een filtersysteem gebaseerd op een patroonfilter: een doeltreffend, gemakkelijk te onderhouden systeem dat, in combinatie met de werking van in de spa geïnstalleerde uv-lampen, zorgt voor zuiver en kristalhelder water.

Dit model is speciaal, modern en elegant. De rechte vormen combineren uitstekend met de modernste bouwwerken. Deze spa wordt aangeboden met verschillende raamwerkafwerkingen: de Solid Surface afwerklaag staat in voor een finishing touch van onovertroffen kwaliteit, een zuivere, witte kleur en hoogwaardige afwerking.

De nieuwe spa Cube Ergo is beschikbaar vanaf juli 2016. Neem voor meer informatie over het product, contact met ons op met onderstaand informatieformulier MEER INFORMATIE.

Cube-Ergo-banner-002