Aquavia lanceert Home Spa

Een minimalistisch massagebad ontwikkeld met het oog op suites en chique woningen

Midden in het herfst-/winterseizoen presenteert Aquavia Spa de Home Spa, een elegant en compact hydromassagebad dat een nieuwe trend zal zetten binnen het segment van luxe hotelkamers en charmante particuliere woningen. Dankzij de redelijk beperkte afmetingen (225 x 150 x 72 cm) en het design van de twee uitsparingen in de vorm van ligstoelen, heeft deze spa zich een bijzondere positie verworven op de zeer concurrerende Europese wellness-markt.

Aquavia Spa heeft de Home Spa ontwikkeld als een zeer veelzijdig product binnen het gamma met 2 plaatsen. Daarom heeft iedere uitsparing twee verschillende posities, met als extra 20 waterjets. De 4 posities bieden een volledige hydromassage van de hele rug, vanaf de nekwervels tot aan de onderrug, met verschillende kenmerken in alle posities.Verder zorgen de 8 warmeluchtinjectoren van de Home Spa van Aquavia voor de nodige belletjes voor een weldadige massage die de bloedsomloop activeert vanaf de voetzolen tot aan de billen, met positieve effecten op het gebied van ontspanning en spierherstel.

Tegelijkertijd heeft de Home Spa vier ledspots die een bijzondere, gezellige en unieke visuele sfeer creëren. Deze sfeerverlichting kan, net als alle andere functies van de spa, via een glazen aanraakscherm worden afgesteld. Met geheel gepersonaliseerde acrylafwerkingen en een raamwerk in exclusieve Solid Surface biedt de Home Spa een echte meerwaarde.

Aquavia Spa had de nieuwe Home Spa volgens de huidige designtrends kunnen ontwerpen, maar heeft juist gekozen voor het tegenovergestelde: een tijdloze spa die niet gebonden is aan modes, en daarmee een uitstekende langetermijninvestering die niet snel uit de tijd zal raken. De Home Spa is een geboren marktleider die de hotelsuite of een privévertrek naar een hoger plan kan tillen.