Ontdek de innovatie: Swell Moca, de nieuwe standaard in meubelontwerp voor Aquavia swimspa’s

In onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid en innovatie, zijn we verheugd om de nieuwste ontwikkeling in meubelontwerp voor het swimspa-assortiment te presenteren: de Swell Moca. Dit revolutionaire meubelstuk herdefinieert esthetiek en functionaliteit, en biedt onze klanten een unieke ervaring bij elk gebruik. Hieronder zullen we de kenmerkende eigenschappen van de Swell Moca verkennen, van het elegante ontwerp tot het innovatieve montagesysteem en indrukwekkende afwerkingen.

De Swell Moca introduceert een gedifferentieerde en innovatieve esthetiek die meteen de aandacht trekt. Met geïntegreerde zwarte lijnen vertoont het ontwerp een gradiënteffect, waarbij latten met toenemende en afnemende amplitude worden gebruikt. Dit meubelstuk, dat het vorige model Synthetic Grey vervangt, elimineert zichtbare schroeven, waardoor de schoonheid van het product wordt benadrukt en de veelzijdigheid wordt verbeterd. Daarnaast verbetert de gestileerde basis niet alleen de bevestiging, maar voegt ook een vleugje elegantie toe.

Swell Moca: het perfecte meubelstuk voor zowel buiten- als binnenzwemspa’s

Een van de meest opvallende kenmerken is het innovatieve montagesysteem. De buitenpanelen worden aan de structuur bevestigd via magnetische ankers, wat de installatie van het product vergemakkelijkt. Dit unieke systeem maakt snel demonteren mogelijk, met ongeëvenaarde toegang tot het interieur van de SwimSpa. De externe aanpassingsmogelijkheid van het meubilair aan temperatuurvariaties en de veranderende aard van materialen wordt bereikt door flexibiliteit. Met eenvoudige verankering aan de bovenkant en een dubbel magnetisch systeem aan de binnenkant en de basis, herdefinieert het de praktische toepasbaarheid in de wereld van zwemspa’s.

De Swell Moca introduceert een nieuwe meubelkleur, Moca, een bruine tint die moeiteloos opgaat in elke omgeving. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, is dit meubelstuk geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en biedt duurzaamheid en weerstand in de loop van de tijd.

Zwemspa Fitness White Swell Moca Aquavia Spa

Vanaf 2024 is de Swell Moca beschikbaar voor bestellingen zonder extra kosten in vergelijking met de prijs van de Synthetic Grey. Dit ontwerp zal beschikbaar zijn voor de swimspa-modellen: Amazon (64414), Fitness (67203), Duo (74238), Compact Pool (69128) en Sky (74237). Ontdek de revolutie in meubelontwerp voor zwemspas met Swell Moca!

Swell Moca is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van stijl en functionaliteit. Van zijn elegante ontwerp tot zijn innovatieve montagesysteem en uitzonderlijke afwerkingen, belooft deze nieuwe standaard in zwemspameubilair je ontspanningservaring te transformeren. Mis niet de kans om jezelf onder te dompelen in luxe en comfort met dit nieuwe meubilair. Plaats nu je bestelling en verhef je zwemspa-ervaring naar nieuwe hoogten!