Nieuwe Suite Spa, een aantrekkelijk model

Aquavia Spa presenteert als nieuwigheid voor 2019 deze aantrekkelijke spa uit het Premium-gamma

De nieuwe Suite Spa is een van de meest aantrekkelijke hydromassages van dit moment en biedt, net alle andere spa´s uit het Premium-gamma, een aantal extra´s waar sommige gebruikers altijd om vragen: betere afwerkingen, meer prestaties en de totaalkwaliteit van Aquavia Spa.

Dit is een spa met een gestileerd design speciaal ontwikkeld voor stellen en voor installatie in particuliere woningen en hotelsuites. De afmetingen zijn zeer compact (203x150x72) en er zijn vier plaatsen binnenin; twee daarvan in de vorm van een ergonomische ligstoel.

De 28 massagepunten (20 jets en 8 luchtinjectoren) zijn nauwkeurig vormgegeven en zo geplaatst dat men kan genieten van een ontspannende massage van de nek tot aan de onderrug, met luchtbelletjes die de bloedsomloop stimuleren vanaf de voeten tot aan de billen. De herstellende effecten zijn werkelijk verbazingwekkend.

Dit model valt op door onder andere, zijn gunstige hoogte waardoor instappen gemakkelijk is, het display met het Balboa bedieningssysteem voor de basisfuncties en programmering (aan en uit, filtering), de twee comfortabele hoofdsteunen en de vier ledspots die zorgen voor een aangename sfeer, geheel in lijn met het concept en de filosofie van dit model.

De spa is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen in acryl en hout en biedt de mogelijkheid om alle optionele functies van Aquavia Spa in te bouwen, zowel de functies gericht op energie-efficiëntie als de puur esthetische opties. De Suite is zonder enige twijfel een aantrekkelijke spa, bedoeld voor vertrouwelijke en onvergetelijke momenten met onze dierbaren.

Met de lancering van dit nieuwe model begint Aquavia Spa het jaar krachtig als toonaangevende internationale speler op deze markt.