Doe een wens… Origami

Aquavia Spa presenteert haar nieuwste exclusieve spa-ontwerp: de nieuwe Spa Origami. Een design dat uitgaat van de kunst van de Japanse cultuur en een intiem moment van rust en geduld nastreeft. De vormen van het raamwerk bevorderen expressiviteit en emotionele ontlading, evenals ontspanning.

Het Origami-model is uitgerust met een robuust raamwerk van witte Solid Surface. De vormen zijn perfect, zonder naden. De binnenkant van de spa bestaat uit een open ruimte die maximale mobiliteit zonder barrières biedt. Het model beschikt over vier hydromassagezones, die totaal van elkaar verschillen.

De spa combineert design en functionaliteit: dankzij het Balbao-bedieningssysteem kunnen zowel de hydromassagefuncties als de filtercyclus en de temperatuur worden bediend en ingesteld.

De binnenkant is uitgerust met twee comfortabele hoofdsteunen die zorgen voor optimale ontspanning gedurende de hele hydromassage, en 5 led-spotlights voor de beste kleurentherapiesessies.

De afmetingen van de Spa zijn ideaal voor gebruik in de tuin of op het terras: elke zijde is 2,31 meter lang en 0,78 meter hoog, waardoor het gemakkelijk is om in en uit de spa te stappen.

De Spa Origami is het ideale model voor iedereen die op zoek is naar een exclusief en ruim product dat van alle gemakken is voorzien. Het is het ideale complement voor liefhebbers van design en architectuur. Een juweel van welzijn, voor uw tuin of uw terras.