Nieuwe instaptrap voor uw spa

In de lijn van de voortdurende verbetering van onze producten, lanceren wij deze maand mei de nieuwe instaptrap voor uw spa met notenhout- en grafietafwerking.

 

Escala-Graphite-2015-001-JPEG-LowEscala-Graphite-2015_004-JPEG-Low

Stevige en duurzame trappen

Al onze modellen werden opnieuw ontworpen om ze steviger en duurzamer te maken. Voor de fabricage van onze nieuwe trappen wordt voor de volledige structuur synthetisch HPL-hout gebruikt, ter vervanging van de agglomeraten die in vroegere modellen ter versterking werden gebruikt.

Escala-Graphite-2015_005-JPG-Low

We hebben de verbindingen versterkt tussen alle delen van de trappen met hoeken in roestvrij staal en onderaan zijn 6 steunpunten voorzien om de stabiliteit van de trap te verhogen.

Twee antisliptreden

Al onze trappen hebben twee antisliptreden om ongelukjes te vermijden bij het in- en uitstappen uit de spa.

Escala-Graphite-2015_006-JPEG-Low

Een kleurengamma voor alle behoeften

De twee beschikbare modellen instaptrapjes voor onze spa’s sluiten perfect aan bij de twee raamwerken die voor onze spa’s kunnen gekozen worden. Wij gebruiken exact dezelfde materialen voor de fabricage van de trapjes als voor de fabricage van het raamwerk van de spa. Op die manier maakt het instaptrapje deel uit van het raamwerk van de spa.

 

Escala-Nogal-2015_001-JPEG-Low Escala-Graphite-2015-001-JPEG-Low

De afmetingen van de trap zijn ideaal: 31 cm hoog, 76 cm breed en 63 cm diep. Hierdoor kunt u gemakkelijk in en uit de spa stappen en staat het trapje perfect stabiel op de grond.

De trapjes zijn beschikbaar vanaf mei 2015.