De Fitness Spa-kit

De baanbrekende kit die van de zwemspa een waterfitnessuitrusting maakt

Een van de markantste noviteiten van dit jaar 2018 voor toebehoren is de Fitness Spa-kit, ontwikkeld om de maximale sportprestatie uit de zwemspa te halen. Deze vernieuwende kit, nu al verkrijgbaar, is uitgerust met een installatie met zwemgordel om comfortabel te zwemmen zonder het risico tegen de wand aan te botsen; elastieken voor het uitvoeren van een groot aantal aquagym-oefeningen; en roeispanen voor installatie op de wand van de spa.

Met de Fitness Spa-kit hebben we bij Aquavia het voornemen een belangrijke toegevoegde waarde te bezorgen aan de producten die meer gericht zijn op het beoefenen van lichaamsbeweging en hiermee een toepassing te bevorderen en onze onbetwistbare overtuiging kracht bij te zetten: elke spa of zwemspa van ons merk is een uitstekende investering in welzijn en levenskwaliteit.

In ons streven naar een betere lichamelijke en emotionele gezondheid van onze klanten, beschouwen we het van het grootste belang de enorme voordelen van sportbeoefening in het water te optimaliseren, van zachte fitness tot de meest veeleisende lichamelijke beweging.

Schrijf u in!

 https://www.youtube.com/channel/UC8hzb6YFopYZk8uQcFCEVxQ