Nieuwe raamwerk voor de spa rattan

Soft Rain komt eraan, het nieuwe raamwerk voor de spa die perfect in de tuin geïntegreerd wordt

Het is een van de opmerkelijkste esthetische creaties van 2018 in de catalogus van Aquavia Spa. Met Soft Rain beoogden we de creatie van een volledig natuurlijk aspect met een perfecte integratie in een tuinomgeving, op basis van synthetische rotan, een materiaal dat veel voor tuinmeubelen gebruikt wordt. Dit nieuwe model krijgt veel aandacht en belooft vanaf deze zomer een groot succes te worden in Europa.

De nieuwe Soft Rain maakt deel uit van de serie Premium-spa’s en is, zoals de overige spa’s uit deze serie, ontworpen in de Woodermax-lijn, zonder zichtbare schroeven en met een gemakkelijk-openensysteem voor onderhoudswerkzaamheden. Het grote voordeel vanuit technisch oogpunt is de volledige weerstand tegen weer en wind en de slechte weersomstandigheden, van regen tot verkleuring veroorzaakt door zonnestralen.

Soft Rain, is al op de markt en vormt een belangrijke esthetische en technische vooruitgang in ons aanbod van spa’s die hoofdzakelijk werden ontwikkeld voor buitengebruik, hoewel sommige klanten verkiezen hem in huis te installeren omdat hij een sfeer creëert die de buitenomgeving nabootst. Smaken verschillen nu eenmaal en daarom stellen we alles in het werk om te voldoen aan alle wensen.