De nieuwe kleur die de trend zet heet Butterfly

Bij Aquavia Spa richten we niet alleen voortdurend de aandacht op nieuwe technologie, het onderzoek naar materialen en de voortdurende verbetering van ons design om de beleving van onze gebruikers te verbeteren, wij besteden ook speciale aandacht aan de kleurtrends om vooruit te lopen op de voorkeur van de klanten die vertrouwen in ons stellen. 2018 komt eraan met een unieke naam: Butterfly.

We hebben in ons kleurenschema de nieuwe kleur Butterfly opgenomen, die de raamwerken van onze spa’s zal voorzien van een vleugje licht en een subtiel organische, zeer aangename, houtstructuur. Butterfly is het resultaat van de keuze voor lichte kleuren en texturen, helemaal in lijn met de nieuwe trends op het gebied van interieurinrichting en decoratie voor integratie in minimalistische en open ruimten. In deze zin combineert onze nieuwe kleur perfect met witte of grijze rompen, en past hij zich gemakkelijk aan bijna alle omgevingen aan.

We nodigen u uit deze nieuwe, heldere en avant-garde kleur te ontdekken die kleurenspel en aangename, aantrekkelijke textuur verenigt. Dit wordt ongetwijfeld een van de interieurtrends van het seizoen 2018-2019, hoewel alles erop wijst dat hij zal blijven.