De perfecte samensmelting tussen lichaamsbeweging en ontspanning

Aquavia Spa creëert een nieuw concept met zwemspa Duo: de perfecte samensmelting tussen lichaamsbeweging en ontspanning

Wat betreft zwemspa’s, verlegt Aquavia Spa de grenzen: een van de belangrijkste noviteiten van 2018 is de zwemspa Duo, een model met twee volledig onafhankelijke ruimtes voor het samengaan van ontspanning en oefening (tegen de stroom in zwemmen of een aquagymactiviteit). Het is tegelijkertijd ook een zeer goed uitgerust model: vijf jets met stroming, 35 massagepunten in de drie standen van de ontspanningsruimte en 12 in een verticale massagesteun in de zone voor oefening.

Met deze nieuwe zwemspa, ontwikkeld door ons R&D-team, hebben we het perfecte samengaan bereikt voor het hele gezin, de verenigbaarheid van de twee sferen waarvoor gewoonlijk een verschillende temperatuur en een geïsoleerde omgeving vereist zijn. Bovendien biedt hij de beste prestaties op de markt: een kleurentherapiesysteem, surround sound, ontsmetting met ultraviolet licht (UV) en bediening van de functies vanaf een mobiel toestel.

 

Om deze redenen heeft de nieuwe zwemspa Duo alle troeven in handen om een van de belangrijkste producten van Aquavia Spa te worden, zeer gericht op buitenshuis (tuin, terras, overkapping) en zelfs ter vervanging van het zwembad omdat het een bad betreft met compacte afmetingen met vele eigenschappen voor gebruik met het hele gezin. We zijn ervan overtuigd dat hij in de kijker zal lopen.