Nieuwe audiosystemen voor onze Spa’s

In de lijn van verbetering van ons product, stellen wij het nieuwe audiosysteem voor onze spa’s voor, de Spa BLUETOOTH AUDIO.

Dit nieuw systeem werd ontworpen voor het gamma Spa’s AQUALIFE. Het bestaat uit twee luidsprekers van 2″ diameter en een krachtige subwoofer die een ideale geluidskwaliteit verzekert voor de spa’s van dit gamma.

Het systeem wordt aangevuld met een Bluetooth-ontvanger die de verbinding garandeert met om het even welke Smartphone of Bluetooth-speler.

audio-bluetooth-spa

Dankzij dit systeem beschikt het Aqualife-gamma over een voordelige optie om de spa te kunnen afwerken en het in een hifi-installatie te veranderen, zowel als u van een hydromassagebad in de spa aan het genieten bent of als u buiten in uw tuin of op uw terras bent, en een feest of om het even welk ander moment wil veraangenamen.

Het BLUETOOTH AUDIO-systeem is de oplossing zonder kabels om uw lievelingsmuziek weer te geven, met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

audio-spa-aquaviaspa

De modellen van het gamma PREMIUM en EXCLUSIVE beschikken over de audio-optie SURROUND BLUETOOTH AUDIO. In tegenstelling tot het basissysteem, beschikt dit gamma over 4 luidsprekers aan de buitenkant en een krachtige subwoofer. Het is krachtiger dan de basisversie en biedt een hogere kwaliteit aan, die ontworpen is voor de meest veeleisende gebruikers.

surround-audio-bluetooth-spa

Beide systemen zijn optioneel beschikbaar vanaf deze maand juni 2015.