Waarschuwing

U dient tenminste een spa te selecteren.

Waarschuwing

U kunt maximaal drie spa´s selecteren

Waarschuwing


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  U kunt de catalogus nu downloaden
  Downloaden

  Het nieuwe product van Aquavia Spa voor 2017 is de Fitness Spa

  De Fitness Spa is de meest compacte Swimspa op de markt, aangezien hij beschikt over een ruime badzone en een ruimte om te genieten van een volledig uitgeruste hydromassagezone. Met een lengte van 4 m en een breedte van 2,3 m is het een ruime, maar compacte Spa: alles in één.

  De badzone is ontworpen om te zwemmen en om alle vormen van fitness te beoefenen. De Fitness Spa is voorzien van twee roestvrijstalen stangen waaraan u zich kunt vasthouden tijdens oefeningen die meer evenwicht vereisen. Ook zijn er vier krachtige waterjets met stroming aan een kant van de spa ingebouwd, zodat u in het water kunt zwemmen of lopen. Een ligstoel, twee zitplaatsen en een verticale massagezuil maken de spa compleet.

  De opvallendste optie van deze spa is het Fitness pack dat bestaat uit:

  • Installatie met zwemgordel: dit accessoire kan eenvoudig worden geïnstalleerd aan het oppervlak van de Spa. Hiermee kunt u comfortabel zwemmen zonder bang te zijn om tegen de rand van de Swimspa aan te komen.
  • Elastieken voor diverse Fitnessoefeningen. Deze worden geïnstalleerd door gebruik te maken van de roestvrijstalen stangen van de Spa en kunnen in verschillende standen worden gecombineerd.
  • Roeispanen: een uitstekende oefening voor het bovenlichaam. De set bestaat uit twee roeispanen die in de wand van de Spa geïnstalleerd zijn met elastieken, waarmee de spanning ervan kan worden afgesteld. De natuurlijke stand om te roeien is vanuit de middelste zitplaats.

  De Swimspa Fitness Spa is niet alleen een ruimte voor een hydromassage van kwaliteit; het is ook een ludiek centrum om met het hele gezin of met vrienden van te genieten. Doordat het beschikt over een oppervlak van meer dan 2 meter om te zwemmen of andere sporten te beoefenen kunnen ook kinderen gebruik maken van de Spa, als een minizwembad. En dit alles terwijl u geniet van een hydromassagebad in de jet-gedeeltes, of aan het roeien bent.

  De Swimspa Fitness Spa kan het water op de gewenste temperatuur houden, zodat u er het hele jaar door van kunt genieten, ongeacht de buitentemperatuur.