Sky: om de hemel aan te raken

De SwimSpa-familie krijgt uitbreiding met de Sky, een veelzijdig minizwembad voor dagelijks gebruik

Aquavia Spa zet alles in op zijn zwembaden met hydromassage met de langverwachte lancering van dit nieuwe model: de SwimSpa Sky, een compact minizwembad (400 x 230 m), ontwikkeld met het oog op dagelijks gebruik voor zowel voor sport als wellness. Het motto van deze nieuwe creatie: voor elk gebruik, op ieder moment.

De Sky is aanpasbaar, zowel voor installatie binnenshuis met relatief weinig ruimte als voor installatie buiten, hetzij op een terras of in de tuin (bekleed met een raamwerk of inground), en werd ontwikkeld door de Aquavia Spa’s R+D+i-afdeling om een prettige, eenvoudige en veelzijdige gebruikerservaring te bieden. Zwembad, hydromassage (whirlpool) of beide: de nieuwe Sky is bedoeld voor alle gezinsleden, alleen of in gezelschap.

Een minizwembad met aanpasbare afmetingen voor thuisgebruik

De Sky wordt geleverd met zijn 12 verticaal gerichte hydromassagejets die zodanig zijn geplaatst dat het niet ten koste gaat van de ruimte om te zwemmen. Dit model is voorzien van de belangrijkste technologische innovaties van Aquavia Spa, met een desinfectiesysteem door middel van ultraviolet licht, ultrastille filtrering, en kleurentherapie . En natuurlijk gaat het om een “alles-in-een” en “plug-and-play” installatie: u hoeft hem alleen nog maar aan te sluiten om hem te kunnen gebruiken.

De SwimSpa Sky dient zich aan als een sterke optie binnen het productaanbod voor particulier gebruik van Aquavia Spa, die hiermee zijn positie als Europese fabrikant van whirlpools met de meest innovatieve techniek in de branche verder versterkt.