De nieuwe Spa Wave en Sunset

Aquavia Spa presenteert zijn nieuwe modellen Wave en Sunset. Deze twee spa’s hebben hetzelfde binnenontwerp, maar hun raamwerken onderscheiden zich door een eigen afwerking.

De Spa Wave, die onderdeel uitmaakt van het Exclusive productsegment van Aquavia Spa, is een luxueuze spa gepresenteerd met een witte Solid Surface afwerking in combinatie met een afwerking in de HPL kleur Enigma. Het raamwerk wordt gekenmerkt door ingebouwde verlichting en een moderne vormgeving die deze spa tot een aantrekkelijk decoratief element maakt.

De Spa Sunset wordt daarentegen aangeboden met raamwerkafwerking uit het Premium productsegment: een raamwerk zonder schroeven, met een exclusieve vormgeving en afwerkingen in drie verschillende kleuren. Bovendien wordt deze spa met een roestvrijstalen stang geleverd.

Beide spa’s zijn van binnen gelijk voor wat ergonomie en hydromassage betreft: met veel binnenruimte, zes verschillende massagestanden en alle functies, kwaliteitskenmerken en garanties van Aquavia Spa.

De binnenzijde van de spa werd vormgegeven om de gebruiker optimale mobiliteit te bieden, door de toepassing van zachte vormen en uiteenlopende baddiepten. Dankzij dit kenmerk hebt u als gebruiker de beschikking over talloze opties in de spa: u kunt erin zitten, liggen of uw lievelingshouding zoeken terwijl u van een kwaliteitsmassage geniet.

 

sunset-aquavia-massaje-completo

Een compleet hydromassagecircuit

Bij deze hydromassage is op alle details gelet: deze spa beschikt over zes verschillende standen voor een compleet hydromassagecircuit. Hij is uitgerust met in totaal 66 jets zodat alle delen van het lichaam goed onder handen genomen kunnen worden: rug, armen, benen en voeten. De luchtmassage bestaat uit twaalf airjets om de rugspieren een ontspannend gevoel te geven en te ontlasten.

wave-aquavia-massage

Een compleet verlichtingssysteem zorgt voor een ideale ambiance voor uw lichttherapiesessies. Aan de binnenzijde van de spa zorgen led-lampen met uiteenlopende kleursequenties voor een onnavolgbare beleving, ideaal om uw hydrotherapiesessies mee af te ronden. Aan de buitenzijde kan deze spa in zijn geheel worden verlicht met de optie Pure Line Lighting, waarmee deze spa in een aantrekkelijk decoratief element verandert.

Exclusieve opties: Flexibele massage

Het nieuwe model Sunset wordt aangeboden met de optie Professionele massage voor de meest veeleisende klanten: Flexibele Massage is de nieuwe massageprogramma-optie waarmee de gebruiker op een van de zitplaatsen in de spa van een volledige massagecyclus kan genieten. Voel hoe de massage over uw hele lichaam loopt dankzij Flexibele Massage.

De optie Flexibele Massage is beschikbaar bij een van de zitplaatsen van de spa. Hierbij zijn de massagejets aangesloten op een systeem dat elk plekje van uw rug en benen onder handen neemt. De gebruiker kan uit tien verschillende voorkeuzeprogramma’s kiezen en de doorloopsnelheid instellen.