Pure Line Lighting

De lichtstrook die alles anders maakt

Pure Line Lighting verandert de look van de spa en daarmee de esthetiek van alle ruimtes waar de spa geïnstalleerd wordt. Het betreft een ledverlichtingssysteem met uiteenlopende kleuren langs de hele buitenomtrek van enkele spa´s uit de serie Exclusive en Premium.

 

De verlichting van deze strook in het raamwerk van de spa volgt dezelfde kleurensequentie dan het kleurentherapiesysteem Colour Sense. Dat wil zeggen dat Pure Line Lighting het ontspannende vermogen van de kleurentherapie versterkt, doordat de kleur over de hele ruimte wordt verspreid en deze iets magisch krijgt.

De prestatie Pure Line Lighting verhoogt bovendien de esthetiek van de binnen- of buitenruimte waar de spa geïnstalleerd is. Hij verhoogt de categorie van het hydromassagebad en verandert die in een basiselement die onmisbaar is op de plaats.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Stille, zuinige en onafhankelijke filtratie voor altijd kristalhelder water Dit innovatieve systeem is extreem stil en verbruikt zeer weinig energie, wat betekent dat u niet tot 's nachts hoeft te wachten om uw spawater te filteren.

Meer informatie

Waterkwaliteit en -temperatuur met maximale duurzaamheid en stijl in uw cover Ontdek de innovatieve Prime Tex Cover covers, ontworpen om de elegantie en stijl van uw spa te verhogen.

Meer informatie

De sterke invloed van een van de meest creatieve steden ter wereldAquavia Spa combineert de creatieve dynamiek van Barcelona met innovatie in engineering om unieke en exclusieve spa's aan te bieden, die zich inzetten voor kwaliteit, energie-efficië

Meer informatie

Onverslaanbare energiebesparing bij extreem koude temperaturen Het Nordic Insulation System van Aquavia Spa biedt totale isolatie voor uw spa in koude omgevingen, maximaliseert de energie-efficiëntie en zorgt voor 80% besparingen, zelfs in extre

Meer informatie

Robuuste structuren die zorgen voor een lange levensduur van het productDe robuuste metalen structuur van Aquavia Spa garandeert de duurzaamheid en bestendigheid van uw spa in elke omgeving, ondersteund door een 15-jarige garantie voor blijvende gemoedsru

Meer informatie