De perfecte aanvulling voor een penthouse

Een spa van Aquavia Spa in een designflat op de bovenste verdieping

Wij ontvingen deze fantastische foto´s van onze spa-dealer, Catalonia Aquagrup. Wat vindt u ervan? Een spectaculair terras nietwaar?

Deze spa is geïnstalleerd op de bovenste verdieping van een appartement in Barcelona, waar de klant de spa helemaal wilde integreren in de ruimte. U zult zich afvragen hoe deze spa kon worden geïnstalleerd op de bovenste verdieping. Wel, de spa is naar het terras van de klant gehesen met een kraan met een giek van 30 meter..

Naast de logistieke organisatie die nodig was om een spa met deze afmetingen op een gebouw te plaatsen, moesten er ook verschillende werkzaamheden worden verricht: timmerwerk, het nivelleren van de ondergrond, het aanleggen van water- en stroompunten, het maken van een klepdeur voor toekomstige onderhoudswerkzaamheden… Deze werkzaamheden heeft Catalonia Aquagrup zorgvuldig uitgevoerd, zodat het project binnen slechts 1 week klaar was. Zo kon de klant binnen de kortste tijd onbekommerd genieten van zijn terras.

Hij koos voor de Quantum-spa in spa ingebouwd formaat, een van de verschillende opties die Aquavia in haar catalogus aanbiedt.

De Quantum-spa is een spa uit het Exclusive-gamma van Aquavia, een gamma dat ontworpen is om maximaal genot, rendement en energie-efficiëntie te bieden. De Quantum biedt plaats aan 4 gebruikers en voor iedere positie zijn er verschillende jets (27) en warmeluchtinjectors (12). Daarmee is het een zeer volledige spa voor huishoudelijk gebruik, met grootse prestaties. Net als alle spa´s van de Exclusive-familie heeft het een uniek design en geavanceerde prestaties. Het is, kortom, een spa die van alle gemakken voorzien is en die ontworpen is voor de meest veeleisende klant.