Installatie met het Cube-model bekroond!

Tweede prijs voor Aquavia Spa op de EUSA Awards

Op 7 november jl. heeft Aquavia Spa een prijs ontvangen op de Golden Wave, georganiseerd door het vakblad SCHWIMMBAD + SAUNA en de internationale Aquanale beurs, voor een installatie van onze dealer Deine Wellnesswelt. 

Deze onderscheiding is met name belangrijk als men bedenkt dat 2019 de editie was met de meeste kandidaten uit de geschiedenis van deze prijzen, met bijna 200 kandidaten.

Artur Deu, CEO bij Iberspa en salesmanager Angela Herrmann namen de prijs voor de een na beste spa-installatie in ontvangst.

 

Minimalistisch design en absolute elegantie

De geïnstalleerde spa was het Cube-model uit het Exclusive-gamma van Aquavia Spa. Een model met een ergonomische kuip waarin de gebruikers zich in alle vrijheid in het water kunnen bewegen, en dat voor 4 zitplaatsen ruim en flexibel is.

De Cube Spa is meer dan alleen therapeutisch of puur ontspannend, het is een holistische ervaring: er wordt gestreefd naar lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn. Dankzij de 27 waterjets onder druk en 12 luchtinjectoren kunnen de gebruikers genieten van een uitstekend hydromassagecircuit.

De Cube Spa is het centrale element voor uw woning.