Dubbele gouden medaille voor ontwerp

Prijs voor beste privéspa 2022

We sluiten het jaar met veel voldoening af. Aquavia Spa is zowel bekroond in de EUSA Awards als ook in de ASOFAP awards in de categorie van beste aquatische installaties 2022. Een erkenning voor de inzet van het team en voor het vermogen om door te gaan in de frontlinie.

Bij de EUSA Awards won Aquavia Spa de gouden medaille voor beste privéspa 2022. Deze prijs is verkregen voor een installatie gemaakt in België van het Cube model, een fantastisch beeld dat ons het vermogen laat zien die deze spa in elke ruimte heeft.

Aan de andere kant kreeg Aquavia Spa ook erkenning in de ASOFAP-awards, in dit geval een gouden medaille voor een installatie in Barcelona. Op deze foto duikt het Cube-model weer op, zij het in een totaal andere omgeving. Een open ruimte met onovertroffen uitzichten.

Deze dubbele erkenning is het bewijs dat ons Cube-model esthetiek, elegantie en hoge prestaties combineert. Het minimalistische ontwerp is tijdloos en positioneert huizen naar een hoger niveau.

Onze enorme dankbaarheid aan beide organisaties voor het erkennen van ons werk in productontwerp en -ontwikkeling. Onze R+D+i-afdeling zal blijven werken aan innovatie in nieuwe modellen die de exclusiviteit, elegantie en het unieke karakter van Aquavia Spa bereiken.