Gold Standard Award voor Aquavia Spa

Het Aurora raamwerk heeft een onderscheiding gekregen op de UK Pool & Spa Awards 2021

 Gold Standard Award voor Aquavia Spa

De in 2010 in het leven geroepen UK Pool & Spa Awards zijn de belangrijkste prijzen die in het VK worden uitgeloofd. Nadat Aquavia Spa in 2020 al een prijs had ontvangen besloten we om ons bedrijf nogmaals aan te melden voor deze prestigueuze onderscheidingen in de wellness-sector.

In 2021 heeft Aquavia Spa zich voor deze onderscheiding ingeschreven met het nieuwe Aurora raamwerk. Dit is een vernieuwend, sensorieel en duurzaam voorstel. Deze keer begint de ervaring vanaf de buitenkant, met een raamwerk dat alle zintuigen doet ontwaken. Aurora biedt een volledige badervaring vanaf het eerste contact; doordat het zacht en aangenaam aanvoelt, activeert het een gevoel van welzijn en nodigt het uit om onmiddellijk het water in te gaan.

Na maandenlang aan deze laatste creatie te hebben gewerkt is het team van Aquavia Spa uiteraard zeer blij met deze prijs: GOLD STANDARD in de categorie product van het jaar van de UK Pool & Spa Awards 2021. 

Deze onderscheiding is een nieuwe stimulans om te blijven groeien op de markt van de spa´s en we zijn er trots op dat met u te kunnen delen!