De sleutel tot een perfecte massage: ken de soorten hydromassagejets

Aquavia Spa heeft elke positie in hun spa’s ontworpen om perfect aan te passen aan het lichaam van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat de massagejets de juiste druk uitoefenen op de corresponderende spieren. Hierdoor is de massage ontspannend, comfortabel en bevorderlijk voor de gezondheid van het lichaam.

Er zijn verschillende soorten jets, elk met hun eigen voordelen. Elke jet die is geïnstalleerd in de spa’s en zwemspa’s van Aquavia Spa heeft een specifieke functie. Natuurlijk zijn de massagepunten zorgvuldig bestudeerd om de beste sensaties en behandelingen mogelijk te maken.

Soorten massagejets

  • Ten eerste is er de lokale micromassage onder plaatselike druk. Dit type massage houdt in dat er zachte, lokale druk wordt uitgeoefend op specifieke punten van het lichaam. Het wordt gebruikt om spierspanning te verlichten en ontspanning te bevorderen. De richtbare waterjets zijn perfect voor degenen die van intense sensaties houden, omdat ze druk uitoefenen op specifieke delen van het lichaam. Dit zorgt voor een diepe en verkwikkende massage.

  • Ten tweede is er de drainerende rotatie massage. Dit type massage maakt gebruik van een roterende beweging om de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren. Het vermindert ook vochtophoping en verbetert de eliminatie van gifstoffen. Laat krachtige waterstromen u omhullen en zorgen voor een lipolytische en vormgevende lichaamsmassage.

  • Ten derde is er de anti-stress rotatie massage. Dit type massage maakt gebruik van een roterende beweging om spierspanning te verminderen en stijfheid in de spieren te verminderen. Het verlicht spierpijn en bevordert ontspanning. Een must-have! Deze jet biedt een aangename sensatie met ontspannende effecten dankzij de cirkelvormige waterstroom.

  • Er is ook de reflex voetmassage. Dit type massage richt zich op specifieke punten op de voeten die experts geloven dat verbonden zijn met andere delen van het lichaam. Ze gebruiken het om genezing te stimuleren en ontspanning door het hele lichaam te bevorderen. Het beste van reflexologie vertaald naar een spa. Deze jet is zonder twijfel een uitstekende manier om te ontspannen na een zware dag. Het helpt ook om een ​​rustgevende slaap te bevorderen en u energiek te laten voelen bij het ontwaken.

  • Aan de andere kant is er de nekmassage. Dit type massage richt zich op het nek- en schoudergebied om spierspanning te verlichten en stijfheid te verminderen. Bovendien gebruiken ze het om nekpijn te verlichten en ontspanning te bevorderen. Een specifieke jet voor het cervicale gebied die helpt bij het ontspannen van de spieren van het gebied en geweldige sensaties van verlichting en welzijn biedt.

  • Tot slot is er het Relax Impact System. Dit is een massagesysteem dat een combinatie van roterende beweging en trillingen gebruikt om een complete massage-ervaring in het hele lichaam te bieden. In feite gebruiken ze het om spierspanning te verlichten, stijfheid te verminderen en algemene ontspanning te bevorderen. Bovendien zorgen de bubbels die door het Relax Impact-systeem worden geproduceerd voor een ontspannend effect in het hele lichaam.

Tot slot biedt Aquavia Spa een breed scala aan massagejets in zijn spa’s, zwemspa’s en professionele spa’s, elk ontworpen met een specifieke functie om een complete en gepersonaliseerde massage-ervaring te bieden. De verschillende soorten jets omvatten een drukmassage op specifieke punten, een drainerende roterende massage, een anti-spanning roterende massage, een reflexologie voetmassage en het Relax Impact System. In feite kunnen al deze jets helpen om spierspanning te verlichten, stijfheid te verminderen, ontspanning te bevorderen en de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren. Als u echter meer wilt weten over de jets of een van onze producten, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.