Een zwembad of een zwemspa bij uw huis?

Een van de belangrijkste vragen wanneer u besluit een zwembad in uw tuin aan te leggen is wat daar allemaal voor nodig is: vereiste ruimte, installatie, leidingen, elektriciteit,… De aanleg van een zwemspa bij uw huis vereenvoudigt het hele proces aanzienlijk en maakt het gemakkelijk, snel en praktisch. Met een zwemspa bespaart u ruimte en beschikt u over een zone voor wellness, een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten.

Een zwemspa is een compact en verwarmd zwembad met niet alleen een hydromassagezone, maar ook een zone voor zwemmen of voor andere sporten in het water.


harmony-spas-installation-swimspa-tw-001
Swimspa Amazon aangelegd door Harmony Spa


De voornaamste voordelen van een zwemspa boven een zwembad zijn:
•    Het complete ledverlichtingssysteem maakt uw zwemspa tot een kleurentherapiecentrum.
•    Tegenstroominstallatie met stromingsregeling.
•    Met de hydromassagezone met verschillende standen kunt u op ieder moment van een kwaliteitsmassage genieten.
•    Dankzij de ingebouwde elektrische verwarming blijft de watertemperatuur het hele jaar door constant en kunt u ongeacht de buitentemperatuur altijd van uw installatie gebruikmaken.
•    Met de isothermische cover kunt u niet alleen het energieverbruik optimaal houden, maar ook het water moeiteloos schoonhouden.  De cover is bovendien een basisvoorziening voor de veiligheid van kinderen.
•    Ingebouwde waterfiltering en -ontsmetting dankzij de UV-waterzuivering. Dit systeem op basis van ultravioletlicht verwijdert bacteriën en ziektekiemen effectief uit het water.


Projecte-Swimspa-Amazon_Rondanlo
Swimspa Amazon aangelegd door Rondanlo. De kleurenleds maken de zwemspa tot een kleurentherapiecentrum


Een zwemspa kan zowel op als in de grond worden aangelegd. Dankzij zijn interne geraamte kan dit product gemakkelijk en op verschillende wijzen worden geïnstalleerd. Investeren in een zwemspa is investeren in gezondheid, tijd en geld, en optimaliseert de nuttige oppervlakte van uw woning.


harmony-spas-installation-swimspa

Swimspa Amazon aangelegd door Harmony Spa. Geen zorgen meer over de waterkwaliteit dankzij de filter- en ontsmettingssystemen van Aquavia Spa