Nieuwe sessies, nieuwe verwachtingen

Wij zijn bezig met een nieuwe foto- en audiovisuele sessie van de modellen Spa Essence en Spa Soft

Een nieuw bedrijfsimago, nieuwe tijden, nieuwe modellen… Kortom, een nieuw elan. Bij Aquavia Spa zitten we midden in een omwenteling en wij willen dat overbrengen met de fotosessie van onze twee nieuwe spa´s, Essence en Soft, en in de bijbehorende video’s.

Daarom hebben we besloten om bij het aanbreken van de herfst naar een indrukwekkend landhuis midden in Catalonië te gaan, om daar een aantal onvergetelijke dagen door te brengen met onze junior en senior partners. De afbeeldingen en de making-of spreken voor zich.

Enter en ons YouTube-kanaal

Essential Days

Ons doel was om het beste van de modellen Essence en Soft te laten zien, in aansluiting op ons nieuwe imago dat ongetwijfeld perfect tot uiting komt in de stijl van beide spa´s: design, innovatie en exclusiviteit.

De Essence is een zeer veelzijdige spa uit het Premium-gamma met relatief compacte afmetingen, die de meerwaarde biedt waar gebruikers altijd naar vragen: betere afwerkingen, meer prestaties en de totaalkwaliteit van Aquavia Spa. Bedoeld voor een fantastische ervaring voor zowel stellen als groepen (5 personen). 

Ook de Spa Soft, eveneens uit het Premium-gamma, doet zijn leiderskarakter eer aan; een zeer populaire spa waarvan het design, de prestaties en de ergonomie werkelijk indrukwekkend zijn. Een bestseller met 6 zitplaatsen van Aquavia Spa.

Wat blijft er nog te wensen over? Dat u net zoveel of nog meer van onze spa´s geniet dan wij tijdens onze foto- en videosessie met toewijding hebben gedaan. Carpe diem.