Prettige feestdagen en de beste wensen van Aquavia

2020 loopt ten einde. Het was een jaar waarin we, na de brand die we op 2019 doormaakten, onze inspanningen hebben moeten verdubbelen om de beste spa’s en swimspa’s te kunnen blijven bieden en ons te consolideren als de belangrijkste Europese fabrikant binnen de branche. Wij zijn erin geslaagd om weer op volle capaciteit te draaien om degenen die op ons rekenen te ondersteunen. Wij willen namelijk bovenal een toonbeeld in onze sector zijn.

2020 is ongetwijfeld een jaar geweest om de balans op te maken. Het heeft ons laten inzien wat echt belangrijk is: gezondheid, er voor elkaar zijn, solidariteit en aandacht voor het milieu. Bij Aquavia hebben we daarom pas op plaats gemaakt en heroverwogen wat we kunnen doen om onszelf te verbeteren om het toonaangevende merk te blijven dat we willen en moeten zijn. Het onderzoeken, observeren en bestuderen van onze omgeving vormde de grondslag voor het opzetten van nieuwe en veelbelovende projecten waarmee we de uitdagingen voor de toekomst aangaan. We willen niet alleen de kwaliteit van onze producten verder verbeteren, maar ook een maatschappelijk nóg meer verantwoord en milieuvriendelijk bedrijf worden.

We sluiten een ingrijpend hoofdstuk af en beginnen met een nieuw hoofdstuk. Hopelijk een reden om opnieuw aansluiting te vinden en nieuwe kansen te benutten. Vanuit Aquavia Spa treden we 2021 met groot optimisme tegemoet en we willen dat u daar van meeprofiteert. We willen al onze klanten en iedereen die met ons samenwerkt van harte bedanken. We wensen u een goed begin van het nieuwe jaar. We hopen dat u van dit pauzemoment kunt genieten om het nieuwe jaar met veel energie en blijdschap tegemoet te treden.

Prettige kerstdagen en een 2021 met veel goed nieuws, grote successen en vooral veel redenen om gelukkig te zijn. Zorg goed voor uzelf en voor uw dierbaren.