Nieuw in het Aqualife assortiment! Introductie van de nieuwe Graphite Woodermax boutloze kast

Bij Aquavia Spa streven we er altijd naar om onze producten te verbeteren en onze klanten het allerbeste te bieden. Daarom zijn we verheugd om een opwindende update aan onze Aqualife reeks aan te kondigen: vanaf dit jaar hebben we de schroeven verwijderd uit het Graphite kastmodel, wat betekent dat de hele Aqualife reeks spa’s nu de Woodermax kast heeft (schroefloos, met klittenband). Deze verbetering biedt tal van voordelen, zoals een eenvoudigere installatie en een eleganter design. In deze blogpost stellen we de nieuwe kast voor, een innovatieve oplossing die u zeker zal verrassen.

Stap over op Graphite Woodermax meubelen:

Aan het begin van september zullen alle Aqualife spa’s uit het Aqualife gamma die u kiest met Graphite meubelen, uitgerust worden met de nieuwe Woodermax meubelen, zonder meerkost. Deze verandering betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over schroeven bij het monteren van uw spa. In plaats daarvan wordt de kast bevestigd met een klittenbandsysteem, wat zorgt voor een snellere en probleemloze installatie.

Voordelen van de aanpassing:

  • Eenvoudige montage: vergeet het gedoe met schroeven en gereedschap. De Woodermax kast zorgt voor een eenvoudigere en snellere installatie. Met het klittenbandsysteem kun je je Spa intuïtief monteren, zonder gedoe of extra inspanning.
  • Verfijnd ontwerp: Het weglaten van schroeven verbetert niet alleen de functionaliteit, maar ook het esthetische uiterlijk. De Woodermax-eenheid biedt een elegant, minimalistisch ontwerp, waardoor uw spa een vleugje moderniteit en raffinement krijgt dat perfect past in elke woonomgeving.
  • Toegevoegde waarde: Bij Aquavia Spa zijn we er trots op dat we onze klanten producten van hoge kwaliteit kunnen leveren. De aanpassing van het Woodermax-meubilair verhoogt de waarde van ons Aqualife spa-assortiment en biedt een aanzienlijke verbetering op het vlak van comfort en stijl. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten deze upgrade zullen appreciëren en zullen genieten van de voordelen die ze met zich meebrengt.

Bij Aquavia Spa streven we er voortdurend naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. De definitieve omschakeling van alle Aqualife spa’s naar Woodermax-meubilair is een verdere demonstratie van ons streven naar kwaliteit en innovatie. Deze upgrade vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar verbetert ook het uiterlijk van uw thuisspa – we weten zeker dat u dol zult zijn op het nieuwe, boutloze ontwerp! Als u vragen hebt of geïnteresseerd bent in de aanschaf van een spa uit het Aqualife assortiment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het creëren van een oase van ontspanning en wellness in uw huis.