Spa Lounge City: ontspannen in de stad

De Spa Lounge City arriveert, het koningsmodel voor flats en exclusieve appartementen

Aquavia Spa breidt haar Exclusieve Spa– catalogus uit met een hydromassage-bad van hoge kwaliteit qua ontwerp, prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid. De Spa Lounge City is gearriveerd, een compacte en veelzijdige versie onder de hoogwaardige spa’s gericht op een exclusief familiepubliek. Het is een ideale spa voor 4 personen, met 5 verschillende posities (3 stoelen met lendenmassage, 2 ligstoelen met lenden- en benengedeelte), wat de beste hydromassage-ervaring op de markt garandeert.

De Spa Lounge City is gewetensvol ontworpen om de ruimte (198×198) optimaal te benutten en is gemakkelijk toegankelijk in de stad: dankzij de hoogte van 76 cm past deze in de meeste liften en door alle deuren, zodat er geen externe takelkraan nodig is om deze op de bestemming te installeren.

De spa die ons voorbereidt om de wereld te veroveren

In de verbeelding van het concept van de Spa Lounge City heeft Aquavia Spa zich gericht op het dagelijkse leven in de stad (hoewel het een spa is die aan elke omgeving kan worden aangepast, zowel binnen als buiten). Het is een spa die gemaakt is om ons van de gekmakende drukte weg te houden, zodat we ons na de sessie opnieuw met meer energie dan ooit kunnen verbinden.

Binnen in de spa is alles heel eenvoudig en daarom biedt het een eenvoudige, transparante en duidelijke gebruikerservaring. Overigens vermijdt het geraamte barrières tussen posities om de overgang ertussen te vereenvoudigen, of het nu voor gebruik met familie, vrienden of individueel is. Zoals alle spa’s van de Exclusieve-familie versterkt het nieuwe Aquavia Spa-model het gevoel van welzijn dankzij hoogwaardige functies zoals Colour Sense (chromotherapie met 4 LED lampen, met in te stellen kleuren en frequenties), Ultraviolet Treatment (desinfectie door ultraviolet licht) dat 80% minder chemische producten gebruikt, Silent Pump (ultrastille filtratie) en het EcoSpa isolatie- en energiezuinige apparaat (69% energiebesparing bij extreme temperaturen).

Aquavia Spa, de eerste Europese fabrikant van hydromassage-baden, verwacht dat deze nieuwe telg in de familie krachtig zal doordringen in het meest exclusieve residentiële segment.