Nieuwe showroom van spa’s in Norfolk: Spas Unlimited

Laatstleden op 6 juni opende Spas Unlimited de deuren van zijn nieuwe showroom Aquavia Spa.Het evenement kon rekenen op de medewerking van het volledige team van Spas Unlimited en diende om het project en de kenmerken van de ruimte voor te stellen.

Dit project, onder leiding van Rob Scott, directeur van Spas Unlimited, biedt een nieuwe mogelijkheid voor de klanten die geïnteresseerd zijn in het product Aquavia Spa. Met een Showroom met een grote oppervlakte, bestaat de mogelijkheid om live de meeste representatieve spa’s te zien van de verschillende gamma’s van Aquavia Spa: de Spa Cube, Aqualife 7, Futura 40, Calypso, Advance 50, Aqualife 5 en Swimspa Amazon.

spas-unlimited-aquavia-spa-partner-pictures

Deze showroom is volledig gericht op de klant en biedt niet alleen de mogelijkheid om de kwaliteit van de modellen zonder water te zien en vast te stellen; ze beschikt ook over een ruimte waar de klanten een Spa (Cube en Advance 50) kunnen uitproberen om hen te helpen kiezen wat de beste optie is.

Met deze nieuwe opening werkt Aquavia verder aan zijn uitbreidingsplan op de markt van het Verenigd Koninkrijk. “We zijn heel tevreden om dit nieuw Project te kunnen starten samen het bedrijf Spas Unlimited. De ondernemingsgeest en de ruime ervaring van Rob Scott en zijn team verzekert ons een veelbelovende toekomst. We wensen hen veel succes” erkent Sonia Guix, Export Area Manager van Aquavia Spa.

spas-unlimited-aquavia-spa-partner-team