Nieuwe showroom in Auggen, Duitsland

Onze Aquavia Partner Geiger Pool onder leiding van Michael Geiger, heeft zijn showroom in het zuiden van Duitsland, in Auggen, dicht bij Zurich (Zwitserland), aangevuld.

Deze showroom, met 250 m² aan tentoonstellingsruimte, toont spa’s uit de Exclusive en Premium serie van het merk Aquavia Spa. De tentoongestelde spa-modellen zijn: Cube , Nice en Sunset Pro.

Dankzij deze tentoonstelling kunnen klanten zich een idee vormen van de afmetingen van deze spa’s en van de diverse types raamwerkafwerkingen, en kennismaken met de witte Solid Surface afwerking van de Cube-spa of de Nogal afwerking van de Sunset- spa, de verschillend kleuren van de raamwerken en andere kenmerken van onze spa’s.

Om de capaciteit van de Geiger Pool showroom uit te breiden, wordt er nu ook een “Poolpark” aangelegd: een zone van meer dan 800 m² voor buitenspa’s en buitenzwembaden.

De showroom beschikt ook over een zone voor de aanschaf van schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor spa’s, zodat de klant hier voor alle accessoires terecht kan.

Aarzel niet een bezoek te brengen aan de showroom van het Geiger Pool team. Wij staan graag voor u klaar. Dankzij deze nieuwe showroom vergroot het merk Aquavia Spa zijn aanwezigheid op de Duitse markt.