Spa’s en zwemspa’s om te schitteren in Lyon

Aquavia Spa wil schitteren op de Franse Euroexpo Lyon, de toonaangevende beurs in Europa voor de zwembad- en wellness-branche. Van 15 tot 18 november zal Aquavia in een volgeboekte Eurexpo zaal, bijna 900 exposanten hebben zich ingeschreven, zijn twee nieuwste creaties presenteren: de Hotel Spa en het spabad Touch 5. Verder kunt u er de volgende modellen bekijken: de Spa Touch, Essence, de SwimSpa Fitness  met zijn nieuwe binnenontwerp, en ook de doorontwikkeling van de nieuwe Cube Ergo genaamd de Spa Lounge. 

In de eerste post-pandemische ‘live’ editie van deze vakbeurs voor professioneel en particulier publiek, wil Aquavia Spa de aandacht vestigen op verschillende producten, op zijn noviteiten:

  • De Touch 5, een spa met 5 zitplaatsen die desondanks goed door de deuren kan. Dit is te danken aan zijn beperkte afmetingen van 216 x 216 x 74 cm, met name aan de hoogte, die zoals u kunt zien minimaal is. Een ander sterk punt is het grote aantal jets, 62 hydromassagejets met als bijzonderheid dat sommige hiervan zich in zones bij de voeten, billen en zijkanten van de benen bevinden, waardoor u als in geen ander spabad van een hydromassage kunt genieten!
  • De doorontwikkeling van de Cube Ergo, de spa Lounge. Een spa die enkele grote ingrepen heeft ondergaan, waardoor de ergonomie en het binnenontwerp van het oude spabad verder is verbeterd met als resultaat de spa Lounge.
  • De spa voor de Contract-sector, de spa voor de hotelbranche, de Hotel Spa is veel meer dan een lucratief massagebad. Het is een spabad dat is ontwikkeld om aan de speciale wensen in deze branche tegemoet te komen. Vandaar de belangrijkste innovatie: een automatisch vulsysteem dat instaat voor een volledig geoptimaliseerde, totale waterverversing in slechts 45 minuten. Vanuit elk oogpunt een professionele optie!

En tot slot de ingrijpende verandering wat betreft het ontwerp van het model voor hydromassage uit de SwimSpa familie, de Fitness Swimspa. Deze is het afgelopen jaar volledig vernieuwd op basis van minimalistische en beter toegeruste ontwerpen. Deze beslissing houdt verband met de grote bloei in de Europese zwembadsector, een goede kans voor Aquavia Spa om te groeien.

Het is niet toevallig dat deze productserie op een topevenement zoals de Piscine Global Europe gepresenteerd wordt.

In het hoofdstuk massagebaden is de nieuwe Hotel Spa het ultieme wapen voor de ‘luxe’ hotelkamer met zijn innovatieve systeem voor totale waterverversing in slechts 45 minuten. De gezinsspa Essence (uit de Premium Spa serie, 5 zitplaatsen) en de klassiekers Aqualife 5 en Touch (respectievelijk 4 en 3 zitplaatsen) maken de showroom van onze stand compleet en vergroten de verscheidenheid van het Aquavia Spa assortiment.

Een unieke gelegenheid om de technische voordelen te laten zien

Zien is geloven. De terugkeer naar vakbeurzen in face-to-face formaat is voor Aquavia Spa een geweldige gelegenheid om zijn publiek met de technische voordelen van zijn installaties kennis te laten maken. De ultrastille filtratie Silent Pump, het Ultraviolet Treatment desinfectiesysteem op basis van ultraviolet licht of de Colour Sense-kleurentherapie zijn op afstand moeilijk op waarde te schatten. Hetzelfde geldt voor de Surround Bluetooth-audio en, in het geval van de SwimSpa Fitness, voor de jets voor het tegenstroom-zwemmen.

Een andere belangrijke demonstratie betreft ons werk voor de verbetering van de energie-efficiëntie, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van pompen en verwarming, het totaalisolatiesysteem Nordic Insulation System en de isolatieafdekking EcoSpa die tegen extreem lage temperaturen bescherming biedt. Met al deze incentives maakt Aquavia Spa zich op om zichzelf weer aan de wereld te laten zien op de Eurexpo-Lyon.