Waarschuwing

U dient tenminste een spa te selecteren.

Waarschuwing

U kunt maximaal drie spa´s selecteren

Waarschuwing


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  U kunt de catalogus nu downloaden
  Downloaden

  Barcelona Design

  Vernieuwend ontwerp, creatieve techniek

  Barcelona is een van ´s werelds belangrijkste designsteden. Haar kosmopolitische karakter en creatieve traditie maken haar tot een van de grondleggers van de grote trends op internationaal niveau en tot een van de vooraanstaande innovatiesteden in Europa.

  Aquavia Spa heeft zich laten inspireren door deze essentie om een eigen stijl neer te zetten met creatieve technieken en vernieuwende ontwerpers. Dankzij deze creatieve roeping, helemaal in lijn met de strategische visie van onze directie, streven wij ernaar dat onze spa´s uniek zijn, met een eigen karakter en exclusief design.

  Tijdens het designproces laat Aquavia Spa zich voortdurend leiden door onderzoeken naar esthetische trends en doet verder voortdurend onderzoek naar materialen, structuurelementen en technische en technologische mechanismen, uitgevoerd door onze O&O&I-afdeling, duidelijk gericht op de gebruikerservaring (UX).

  Kortom, onze betrokkenheid bij innovatie en design maken ons product aantrekkelijk, modern en exclusief ongeacht de serie waar het deel van uitmaakt, waarbij we altijd letten op kwaliteit, energetische efficiëntie en duurzaamheid.