Leer alle voordelen van een spa kennen!

Hydromassage biedt voordelen voor lichaam en geest

Water, relax, rust, ontspanning, welzijn… Iedereen fleurt op bij het denken aan een spa en aan een weldadige hydromassage met waterjets en belletjes. Maar wie een spa aanschaft, koopt niet alleen een product om te ontspannen, maar ook gezondheid. De goede eigenschappen van water zijn duidelijk, maar… weet u wat die van een spa en hydromassage zijn?

Wellicht het bekendste voordeel voor het lichaam is ontspanning van de spieren en van gewrichten, wat helpt bij de genezing van stijve spieren. Maar de spa biedt nog meer voordelen: hij activeert de bloedsomloop en bevordert het afdrijven van gifstoffen, stimuleert het immuunsysteem en versnelt het metabolisme, hydrateert de huid en voorkomt huidproblemen, maakt de luchtwegen vrij en helpt om beter te slapen.

Voor wat betreft de voordelen voor de geest; die zijn ook genoegzaam bekend: de spa verhoogt het energiepeil, helpt om depressieve gevoelens te verminderen en bevordert het geestelijke evenwicht. Het gevoel van ontspanning door het omringd zijn met water, is werkelijk ongeëvenaard. De spa is een perfecte plek om de dagelijkse spanningen weg te nemen en stress te vergeten.

Kortom, hydrotherapie is een succesformule en een spa betekent een goede investering in de gezondheid. En Aquavia Spa is daarbij altijd uw beste bondgenoot