En na de hydromassage…?

Ontdek een wereld van sensaties

Vaak vindt men dat een hydromassagebad is afgelopen op het moment dat de waterstralen uw rug en benen niet meer masseren.Maar een Spa is veel meer dan een hydromassagecentrum.

Een van de magische momenten binnen de Spa is dat waarop het water rustig wordt, het geluid van water in beweging verdwijnt en u kunt relaxen op de ligstoel of stoel waarop u zit.

De Spa’s beschikken over ideale opties om dit rustmoment te veranderen in een onvergetelijke ervaring. Kleurentherapie is een van de technieken die we op die momenten kunnen inzetten. De Spa’s van Aquavia Spa beschikken over een systeem van leds die het water verlichten. Dankzij het Colour Sense-systeem krijgt het water de gewenste kleur. Doe de lichten van de ruimte of van de tuin uit en laat u meevoeren door de verschillende lichtcycli naar een rustige en ontspannen ruimte.

En geen betere aanvulling daarop dan muziek. Met een bluetooth-systeem in de Spa kunt u tijdens deze momenten van ontspanning naar uw favoriete muziek luisteren. Kies een tracklist met chill-out of rustgevende muziek op uw smartphone en geniet via het Bluetooth Surround Audio System van uw moment.

Lichten, muziek en… actie! Er is geen betere achtergrond om van een rustmoment te genieten in uw Spa.

Aarzel niet langer en benut uw Spa elke dag van uw leven!

article-sensacions-2-blog