Een spa is gezondheid

Spa’s zijn hydrotherapie-installaties bedoeld voor massages met waterjets. De jacuzzi’s beschikken over de vereiste technologie om het water te verwarmen en te filteren, zodat ze op elk moment gereed zijn voor gebruik.

Bij de aanschaf van een spa, kopen we echter niet alleen een product om ons te ontspannen, wij kopen ook gezondheid.

Hoezo gezondheid?

Water is niet alleen een basiselement voor een spa, ook onze gezondheid heeft er baat bij. Als we dus een spa aanschaffen, investeren wij in onze gezondheid. Enkele belangrijke voordelen van water die uw wellicht niet kende:

  • Het ontspant de spieren.
  • Het bevordert de bloedsomloop en celregeneratie.
  • Het verwijdert toxines uit ons organisme.
  • Het doet bacteriën en virus vrijkomen.

Allemaal voordelen voor onze gezondheid. Want als we het zelf niet doen, wie moet anders op onze gezondheid letten? Een spa van Aquavia Spa kan het antwoord voor u zijn.

Op het moment dat we in onze spa stappen en de hydromassagejets aanzetten, wordt het water in beweging gebracht en in aanraking met ons lichaam activeert het water de bloedsomloop en de regeneratie van de cellen van ons organisme.

Ook kunnen we de jets aanwenden om de delen van ons lichaam die het meest te lijden hebben te masseren, zoals de rug, de wervelkolom of de benen, en deze tegelijkertijd ontspannen.

spa-salud-aquavia-hot-tub-wellness<

Wie houdt er nou niet van relaxen?

In Aquavia Spa werken we constant aan de ontwikkeling van onze producten om de beste hydromassage voor de verschillende lichaamsdelen te vinden.
En dat niet alleen: we hebben ook het nieuwe systeem FLEXIBLE MASSAGE ontwikkeld. Dit systeem maakt een massage mogelijk waarbij een volledige cyclus wordt doorlopen en de beweging van de handen over het hele lichaam wordt nagebootst.

Wilt u meer weten, zie de paragraaf Kenmerken op onze website.

Om toxines te verwijderen, neem een bad met warm water.

Toxines zijn kleine giftige moleculen waar het lichaam zich van moet ontdoen om ziekten op een afstand te houden.

Het warme water en de stoom die dit systeem opwekt, openen de poriën van de huid zodat de toxines vrijkomen. En dit systeem helpt niet alleen om deze te verwijderen, het maar elimineert ook bacteriën en virus, en dit alles alleen met warm water.

Dus voor een betere gezondheid, investeer in een spa!